NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fântâni arteziene de decor. Din cele existente, doar jumătate funcționează

Fântânile arteziene din municipiul Pașcani funcționează cu rândul și aproape niciodată nu reușesc să se sincronizeze. Din cele șase fântâni existente, în prezent doar trei sunt puse în funcțiune.

 

Este vorba despre cele două de pe Esplanadă și cea din centru, însă nici acestea nu par să meargă așa cum trebuie. De exemplu, fântâna din fața cofetăriei Alcazar are o presiune mare, astfel încât apa ajunge în stradă, iar oamenii se feresc pentru a nu fi stropiți. Acestea se află în administrarea lui Ștefan Popa, șeful Serviciului de Gospodărie Comunală.

La publicarea articolului, celelalte trei fântâni care se afla în parcul Municipal și în fața Primăriei nici măcar nu erau pornite. De altfel, cea de pe strada Republicii nu funcționează de mai bine de o lună. Nu am putut afla care este motivul, deoarece persoana care se ocupa de administrarea lor se află în concendiu. De asemenea, reporterii Actualitatea TV au încercat să îl contacteze pe purtătorul de cuvânt al Primăriei, însă fără nici un rezultat. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Stolniceni Prăjescu: cinci kilometri de asfalt pe drumurile comunale

Oana Cordoneanu

Opoziția din Pașcani cere transparență în repartizarea loturilor de case pentru tineri (DOC)

Marius Parteni

„Caravana buletinelor” continuă în judeţ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site