NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință de CL la Târgu Frumos cu 14 proiecte pe masa de lucru a aleșilor locali

Consilierii locali din Târgu Frumos se întrunesc în această săptămână în prima ședință ordinară din anul 2015. Pe ordinea de zi se regăsesc 14 proiecte de hotărâre, pe care aleșii locali trebuie să le analizeze și dezbată.

 

Unul din proiecte face referire la aprobarea punerii la dispoziția TransGaz Mediaș a unei suprafețe de teren din proprietatea publică a orașului pe durata execuției lucrărilor necesare montării subteran a unei conducte de gaze naturale. Altele două fac referire la modificare statului de funcții ale Unității Administrativ Teritoriale Târgu Frumos și Casei de Cultură “Garabet  Ibrăileanu”.

  

În aceeași ședință se va discuta despre acordarea normei de hrană personalului Poliției Locale, susținerea activității cluburilor sportive locale, aprobarea costului mediu lunar de întreținere a contribuției părinților care își duc copiii la creșa din localitate și stabilirea alocației zilnice de hrană, iar la final se va discuta despre aprobarea numărului de burse și cuantumul lor pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat din oraș.

Ședința se va desfășura joi, 29 ianuarie, de la orele 15.00  

Vezi aici ordinea de zi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}  

Advertisements

Related posts

Circulaţia îngreunată pe Ceferiştilor din cauza unei avarii la conducta de apă

Ema Roman

Programul autobuzelor R.A.G.C.L în perioada sărbătorilor de iarnă

Oana Cordoneanu

Oficial: ApaVital transmite ARSACIS și Primăriei Municipiului Pașcani că nu va putea onora obligațiile din contractul de delegare!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site