RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consiliul local a luat astăzi act de demisiile lui Bodoașcă și Dandu

PNL a obținut astăzi, la finalul a trei ședințe de Consiliu Local, una extraordinară și două de îndată, vacantarea posturilor a doi consilieri locali. O victorie de etapă, ce le va permite ca în câteva zile, cei doi consilieri liberali, validați deja de instanța de judecată, să depună jurământul.

Consilierii PSD și consilierul Sorin Olariu PMP au refuzat în 26 noiembrie, să voteze două proiecte de hotărâre privind vacantarea posturilor de consilier local, în urma demisiei lui Claudiu Bodoașcă și Alexandru Dandu.

Astăzi, după ce au refuzat să voteze ordinea de zi, în care Monica Pleșcan și Mihai Vîrlan trebuiau să depună jurământul, social democrații și Sorin Olariu de la PMP au decis să participe la o a treia ședință de Consiliu Local în care au votat vacantarea celor două locuri de aleși locali.

Votul este unul inutil, de vreme ce instanța de judecată a decis deja, definitiv, validarea mandatelor celor doi liberali, însă pentru a-și justifica comportamentul, consilierii PSD și Sorin Olariu de la PMP, l-au solicitat, fără a explica de ce în 26 noiembrie nu au fost de acord cu vacantarea.

  

Contactat telefonic, Mihai Dediu PSD a susținut că în 26 noiembrie nu a votat vacantarea posturilor de consilier local, deoarece avea nevoie de mai mult timp să studieze documentele, asta în condiția în care documentele erau două hârtii ce reprezentau demisiile lui Claudiu Bodoașcă și Alexandru Dandu.

Related posts

Toate utilajele de iarna sunt in alerta pe drumurile nationale din judet

Redacția

Primăria a obținut încă 150 de pubele de gunoi, pe care le va preda populației!

Marius Parteni

Jaful din banii publici continuă la Pașcani: Un avocat sabotează interesele municipiului

Marius Parteni
Încarcă...