NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Minor bătut cu sălbăticie de doi consăteni. A ajuns în stare gravă la spital

Un adolescent de 16 ani din comuna Todireşti a fost snopit în bătaie de doi bărbaţi, fiind transportat la spital. Totul s-a întâmplat marţi seara, pe o stradă din localitate.

 

  

Din primele informaţii, se pare că minorul s-ar fi întalnit cu cei doi tineri în vârstă de 26, respectv 32 de ani care se aflau în stare de ebrietate. Între ei a existat o discuţie aprinsă care a degenerat, iar cei doi s-au năpustit asupra victimei, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

La faţa locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă, care l-a transportat pe minor la Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani. În urma investigaţiilor medicale, el a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, contuzie de piramidă nazală, plăgi și escoriații la nivelul feței. Ulterior, pacientul a fost transferat la Clinica Buco Maxilo Facială de la Spitalul Sfântul Spiridon.

Pe fir au intrat și polițiștii. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un tânăr ar fi fost agresat de către alte două persoane. Este vorba despre doi bărbați de 26, respectiv 32 de ani care sunt cercetați de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă, urmând ca în funcție de numărul de zile necesare pentru vindecare a persoanei să se dispună și alte măsuri”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

Duminica Mare a Rusaliilor și Ziua Comunei, sărbătorite la Miroslovești

Ema Roman

Primarul din Mircești a furat din propria curte

Redacția

Școala ”Vasile Alecsandri” Mircești: Se fac înscrieri în programul „Școala după școală”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site