RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

FAMILIA sau CARIERA pe primul loc ?? Vezi ce părere au liceenii de la Colegiul ,,Mihail Sadoveanu” (VIDEO)

Într-o societate în care omul actual este din ce în ce mai bulversat de acumularea materială, iar așteptările unei vieți ultracomode au devenit ,,strictul necesar” pentru cei mai mulți dintre noi, timpul și importanța acordată familiei s-a modificat radical.

În acest context social de astăzi, Consiliul Elevilor de la Colegiul Național ,,Mihail Sadoveanu” a organizat astăzi, între orele 11.30 și 14.00 o dezbatere cu privire la modul în care tinerii ar trebui să se raporteze la aceste realități. Astfel, demersul unui grup de 25 de elevi, de clasele V-XII, intitulat ,,Sensul vieții, carieră sau familie?” s-a desfășurat într-un mod extrem bine organizat, tinerii împărțindu-se în 3 grupuri: procarieră, profamilie și unul care le-a îmbinat pe acestea două.

Concluziile la care aceștia au ajuns urmează să fie împărtășite ulterior și colegilor de clasă, la orele de dirigenție.

  

,,Pe lângă materiile de la școală, elevii trebuie să învețe și cum să se dezvolte, cum să acționeze în viața de zi cu zi. Ne bucură foarte mult faptul că avem din ce în ce mai mulți elevi noi care se implică în această activitate, susținută, de altfel, și de domnii profesori diriginți”, a declarat Bianca Aelenei, președinta Consiliului Elevilor, elevă în clasa a XI-a A la Colegiul Național ,,Mihail Sadoveanu”.

{flv}diverse/scoala_altfel_sado{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Angajări cu recomandare de la duhovnic / Arhiepiscopia Iaşilor organizează interviuri pentru cei care vor să predea religia în școli

Redacția

Florin Cîțu, despre educația sexuală în școli: De anul viitor, va funcționa ca ora de religie. Decizia e luată

Redacția

Simpozion Național la Școala ”Iordachi Cantacuzino” Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...