NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Costică Pânzaru a obținut calificativul FB pentru activitatea managerială din 2012

Comisia de evaluare a activității managerului de la Spitalul Municipal de Urgență, înființată la nivel de Primărie, a avizat prelungirea mandatului lui Costică Pânzaru. Șeful unității medicale s-a prezentat astăzi în fața membrilor comisiei, care i-au acordat calificativul Foarte Bine

Viceprimarul Vasile Axinte, președintele comisiei de evaluare ne-a declarat că nu au fost obiecții în ceea ce privește realizarea indicatorilor de performanță, ba mai mult aceștia au fost depășiți în unele cazuri.Comisia s-a întâlnit astăzi. În unanimitate am hotărât să prelungim mandatul domnului manager. Ne bucurăm că orașul nostru are un așa om, bun profesionist, a spus viceprimarul Vasile Axinte.

Comisia de evaluare a analizat rezultatele financiare de anul trecut, criteriile de performanță și cele medicale. Din comisia de evaluare a mai făcut parte Angelica Labonțu – director executiv, Lucian Cojocaru – Compartimentul Juridic, Georgiana Butnariu – Serviciul de Finanțe Publice Locale și Dana Voicu – Serviciul de Finanțe Publice Locale.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Judetul Iasi a ramas fara bani pentru deszapezire

Redacția

Localnici din Ruginoasa și Stolniceni Prăjescu amendați pentru că descărcau gunoi în pubele din Parcul Peștișorul

Marius Parteni

Ședință convocată la Prefectură, pe problema apei de la Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site