NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii cu restanțe la plata apei urmează să fie debranșați. Eșalonări doar cu 20% avans!

Apa – elementul cel mai vital din viața omului – este în pericol să fie sistată în cazul imobilelor cu debite mari, dacă răuplatnicii din oraș nu-și vor achita datoriile în cel mai scurt timp. Aceștia au și varianta eșalonării datoriilor, dar trebuie să achite 20% din debitele restante. Pentru acest lucru ei trebuie să se prezinte la sediul Prest Serv Apă.

Vorbim despre o măsură radicală a Societatea Prest Serv Apă care va afecta și cetățenii care și-au plătit facturile la zi și care au ghinionul să locuiescă în blocuri în care sunt datornici.

,,Facem un apel la utilizatorii cu restanțe la plata facturilor să-și achite în cel mai scurt timp debitele sau măcar să vină la sediul nostru unde vor găsi înțelegere, în funcție de fiecare situație în parte, pentru plata eșalonată a datoriilor, însă ei trebuie să înțeleagă că nu pot avea apă fără să plătească”, a declarat Ioan Prisecaru, directorul Prest Serv Apă Pașcani.

  

Într-un comunicat de presă trimis în cursul amiezii, compania își exprimă regretul față de utilizatorii cu plata la zi, menționând totodată faptul că măsura debranșărilor individuale poate fi pusă în aplicare numai în cazul blocurilor la care a fost modificat modul de distribuție al apei în interiorul imobilului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Cum va arăta viața noastră după 15 mai. Raed Arafat a prezentat câteva cazuri concrete

Redacția

Legea pensiilor intră la vot final în Camera Deputaţilor

Redacția

Conferință de presă PNL Pașcani, 27 iunie (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site