RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Energia “Solarra” va concerta în a doua zi de Paște în Pașcani

Sărbătorile Pascale înseamnă familie, bucurie, dar și multe amintiri. Fie că vorbim de masa în familie, ieșiri în natură sau rudele vizitate, o seară energică este benefică pentru toți deopotrivă. La Castani ne propune o seară de muzică bună, luni, 17 aprilie, începând cu ora 18.30.  

“Vom îmbina talentul lor, Atomei Radu-Mihai și Roxana Zanga cu talentul vostru, invitând pe scenă, după concert pe toți cei ce știu să cânte, în timp ce noi ceilalți vom dansa. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0722.277.720”, declară organizatorii.

Soarele este esenţă vieţii pe Pământ.  El rezonează cu bucuria şi implicit cu ritmul inimii. Chitara intră pe frecvenţa inimii şi îşi acordează sunetul după bătăile ei. Din iubire pentru muzică şi public, Roxana Zanga alături de Radu Atomei a creat trupa. SolaRRa vorbeşte prin muzică despre:  frumuseţea creaţiei, despre iubire, despre armonie, despre faptul  că tot ce ni se întâmplă în viaţă ni se întâmplă cu un sens, că totul este minunat aşa cum e şi încurajează publicul către o gândire pozitivă. Unul dintre mesajele principale transmise de Roxana Zanga – voice and drums şi Radu Atomei- voice and guitar pentru spectatori este: FII FERICIT!”

  

{jcomments off}

Related posts

„Târgul Cărții” îți propune mii de volume noi și de anticariat, la Palas

Redacția

O mumie ”atipică” ar putea explica modul în care a ajuns în Europa o boală gravă

Redacția

O bunică din Ucraina i-a așteptat pe ruși cu prăjituri făcute în casă, însă cu otravă: „Opt ocupanți au fost uciși”

Redacția
Încarcă...