RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Liderul consilierilor judeţeni PNL Iaşi a murit. Daniel Minciună avea 42 de ani şi era unul dintre cei mai apreciaţi liberali

Liderul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi a decedat în cursul zilei de miercuri, 15 februarie, în urma unui stop-cardio respirator cauzat, cel mai probabil, de afecţiuni cardiace.

Daniel Minciună, în vârstă de 42 de ani, se afla în jurul orei 14.00 la terminalul de plecări al Aeroportului Internaţional din Iaşi. La un moment dat, tânărului liberal i s-a făcut rău iar la faţa locului a fost chemată o ambulanţă cu medic.  Minciună a fost găsit de doctori imediat după ce suferise un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat şi, potrivit informaţiilor medicale, inima sa ar fi repornit. Liberalul a fost transportat în comă profundă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, acolo unde în scurt timp a decedat.  În trecut, Daniel Minciună a fost director al Direcţiei Regionale de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, funcţie la care a renunţat atunci când a candidat pentru un post de consilier judeţean. După ce a obţinut cea din urmă funcţie a fost desemnat liderul consilierilor judeţeni PNL. Minciună era unul dintre cei mai apreciaţi liberali din Iaşi, fiind considerat un tânăr care ar fi putut avea un viitor strălucit în politică. 
Sursa:adevarul.ro

  

Related posts

Ediția 2023 a Zilelor Municipiului Pașcani s-a încheiat! Artiștii naționali încântați de publicul pășcănean! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Balul Bobocilor la Liceul “Miron Costin”. Miss și Mister Boboc/Cea mai populară pereche (Video)

Ema Roman

Compania pășcăneană Proinvest Group, premiată cu trofeul Euro-Construcții 2017

Teona Gherasim
Încarcă...