NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Opoziția nu este de acord cu propunerile ApaVital: „Fără referendum nu vom fi de acord cu niciun proiect ce vizează serviciul de apă și canalizare!”

Consilierii din opoziție sunt tranșanți cu primarul Dumitru Pantazi pe subiectul ApaVital. Aceștia condiționează aprobarea hotărârilor pe care le solicită operatorul regional și ARSACIS de organizarea unui referendum pe această temă.

 

 

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În Obiectiv, difuzată ieri seară de Actualitatea TV, pe fondul anunțului operatorului ieșean că Pașcaniul riscă să piardă investițiile de 13 milioane de euro, dacă aleșii locali nu adoptă hotărârile propuse de ARSACIS și ApaVital.

Astfel, Ion Danu, consilier local din partea PNL a anunțat că grupul din care face parte a decis să nu voteze niciun proiect ce vizează activitatea ApaVital sau ARSACIS până ce cetățenii nu vor fi chestionați prin referendum.

Aceeași opinie a avut-o și Sorin Olariu, consilier local din partea PMP, care a apreciat că ar fi absurd ca aleșii locali să fie puși în situație să voteze din nou un act adițional ce a fost anulat de justiție.

Menționăm că primarul Dumitru Pantazi a anunțat că va convoca o ședință extraordinară de Consiliu Local în care va supune aprobării o serie de hotărâri favorabile ARSACIS și ApaVital.

În perioada următoare, tot aleșii locali vor trebui să aprobe sau nu majorarea prețului la serviciile de apă și canalizare, în primă facă cu 0,4 lei, iar mai apoi cu 0,8 lei, ceea ce ar face ca prețul actual să crească în total cu 1,2 lei.

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria întârzie să ceară în justiție terenul ocupat de Legume S.A.! Noul patron, Florin Stanciu, șeful fermei primarului a dat municipiul în judecată pentru a obține subvenții din bani europeni!

Răzvan Grecu

Locurile de joacă verificate de angajaţii Primăriei: multe constatări, puţine reparaţii

Ema Roman

Lucrări noi de asfaltare pe drumul dintre Tg. Frumos și Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site