NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Elon Musk și construirea unei super-aplicații bună la toate – De ce este aproape imposibilă crearea unui WeChat european sau american

​Elon Musk s-a „sucit” din nou și vrea să cumpere Twitter, iar marți, într-o postare pe rețea, miliardarul a scris că Twitter poate grăbi crearea unei aplicații bună la toate, în care să poți face multe lucruri diferite. O astfel de aplicație există în China, are un miliard de useri, dar din mai multe motive pare imposibil că America sau Europa ar putea avea ceva similar.

WeChatFoto: Piotr Swat, Dreamstime.com

Elon Musk a scris că Twitter poate servi ca „accelerator!” pentru crearea „X, the everything app”, practic o aplicație în care să poți face multe lucruri diferite.

  

Există și un nume pentru astfel de aplicații care sunt extrem de rare: „super apps”, super-aplicații, și un singur exemplu se detașează prin importanță: WeChat.

Advertisements
Advertisements

WeChat a fost creată de grupul tech Tencent din China, are peste un miliard de useri și permite nu doar să faci chat, ci și să faci plăți, să comenzi mâncare, să chemi un taxi sau să joci jocuri. WeChat este ca un fel de Facebook,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

MAE, după ce Viktor Orban a purtat un fular cu Ungaria Mare: Orice manifestare revizionistă este inacceptabilă

Redacția

Ciucă anunţă câţi bani va primi fiecare refugiat venit din Ucraina în România VIDEO

Redacția

Un tânăr de 20 de ani a incendiat casa unchiului său, din cauza unei datorii

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site