NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO O femeie din Constanța a vrut să-și arunce fetița în fața mașinilor, susținând că „este posedată”. Copilul, salvat de trecători

O femeie din Constanța are dosar penal după ce a vrut să-și arunce fetița de 7 ani în fața mașinilor, pe motiv că ar fi fost „posedată”, conform replicaonline și stirileprotv. Copilul, care era dezbrăcat, înfășurat inclusiv cu capul într-un ceaceaf alb, a fost salvat de câțiva trecători.

Femeie alergand cu un copil in brateFoto: Captura

Scenele s-au petrecut luni, în zona AJOFM Constanța, imaginile publicate de replicaonline arătând o femeie care alerga spre bulevard ținând în brațe un copil înfășurat într-un cearceaf alb, care avea inclusiv capul și fața acoperite. Un bărbat fuge după ea, în timp ce sună la 112 și cere ajutor.

Advertisements
  

O altă femeie a sunat la 119, telefonul copilului, pentru a anunța incidentul. Bărbatul care a sunat la 112 a reușit să o împiedice pe femeie să-și ducă planul până la capăt.

  • “Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearșaf și îi spunea descântece, mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Managerul terasei din București care a impus taxă de Covid clienților, amendat drastic

Redacția

Anca Dragu consideră că la rectificarea bugetară ar putea fi alocat un miliard de lei, pe lângă cele 300 milioane lei anunţate deja pentru Transporturi

Redacția

Ce iarnă ne așteaptă. Estimările făcute de meteorologi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site