NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Două persoane au ajuns cu arsuri grave la spital în urma exploziei unei sobe pe gaz


În perioada de vară medicii de la Spitalul Municipal Pașcani se confruntă cu diferite cazuri de pacienți cu arsuri dobândite în urma accidentelor casnice.

 

Ultimul caz de acest fel s-a întâmplat ieri, în jurul orelor 17.30, cu doi ieșeni care aveau o proprietate pe raza municipiului Pașcani.

Rodica I.C, de 64 de ani, se afla în incinta imobilului în cauză, în apropierea unei sobe pe gaz, când respectiva construcție a explodat pur și simplu, iar flăcările au cuprins întreaga cameră. Femeia s-a ales cu arsuri de gradul I, II și III pe mâini, față, torace și abdomen, în proporție de proximativ 25 % din suprafața corpului.

În ajutorul ei a sărit o rudă de-a sa, Constantin B, de 44 de ani, care, încercând s-o scoată pe femeie din cameră, s-a ales la rândul său cu arsuri de gradul II și III pe ambele mâini.

În urma acestui incident, cele două persoane au fost transportate imediat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, de unde medicii l-au redirecționat ulterior la secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.

 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Clinica ORTODENTICO donează Spitalului Municipal Pașcani viziere și măști de protecție

Răzvan Grecu

Curcan la masa de Crăciun. Nutriționist: Carnea de culoare închisă de la copane înseamnă de 4 ori mai mult fier

Redacția

Peste 70 de pacienți, în doar 12 ore, la Spitalul Municipal Pașcani. Valuri de agresați și mușcați de câini

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site