RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Accident tragic în Oboroceni: Un cal speriat l-a aruncat din căruță pe un copil de 12 ani

Astăzi în jurul orelor 12.30, în localitatea Oboroceni a avut loc accident tragic, în care un copil de 12 ani a fost la un pas de a-și pierde viața. 

 

Totul s-a întâmplat în momentul în care băiatul se afla singur în căruță, iar calul s-a speriat de ceva, moment în care a smuncit cu putere vehiculul, aruncundu-l pe acesta din lada căruței. 

  

În urma impactului, băiatul a rămas aproape inconștient din pricina durerilor resimțite, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj al Ambulanței Pașcani care l-a luat în primire. 

În urma primelor investigații, medicul prezent la fața locului a constat faptul că băiatul suferise o fractură deschisă la nivelul coapsei drepte, cu soluție de continuitate pe ambele fețe, fractură de bazin, escoriații la nivelul feței, un hematom epicranian drept și un traumatism cranio-cerebral. 

Pacientul a fost preluat ulterior de către personalul medical de gardă din Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani în stare hemodinamică stabilă, urmând ca, cel mai probabil, în urma investigațiilor realizate de către aceștia, copilul să fie trimis de urgență la secția de Ortopedie Pediatrică a Spitalului „Sfânta Maria” din Iași.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Varicele: cauze, simptome, soluții

Redacția

O nouă tulpină a COVID-19 face victime în România

Redacția

De ce are județul Iași mai mulți morți de Covid decât infectați. Explicații oficiale

Redacția
Încarcă...