NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dosarul ApaVital amânat din nou. Un alt judecător s-a abținut de la judecarea speței!

Pășcănenii debranșați trebuie să mai aibă răbdare câteva zile. Acțiunea introdusă de Primăria municipiului Pașcani împotriva măsurilor abuzive ale ApaVital nu a fost judecată nici astăzi. Asta deoarece un alt judecător s-a abținut de la soluționarea cauzei.

Decizia a fost afișată astăzi pe portalul instanței, și urmează ca dosarul să fie repartizat altui magistrat care să nu aibă interes în cauză. Dacă respectivul judecător nu locuiește în Pașcani și nu este afectat de măsurile ApaVital de debranșare, atunci dosarul va fi judecat în procedură de urgență, soluția dată neavând căi de atac.

Reamintim că ieri, decizia de abținere a primului judecător care a primit spre soluționare litigiul a indus în eroare presa locală, jurnaliștii crezând că instanța a hotărât să admită acțiunea municipalității și a obligat ApaVital să rebranșeze blocurile. Din păcat a fost vorba doar de o eroare jurnalistică.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Cetățenii din Blăgești se plâng de transportul public! Copiii întârzie la școală, stația de autobuz o mocirlă plină de gunoaie, iar autobuzele se „dezmembrează”, sunt acuzele postate de o mămică pe Facebook! Iată poziția operatorului!

Răzvan Grecu

Prefectura a anunțat că deschiderea unui Birou de Eliberări Permise și Înmatriculări auto la Pașcani, este utilă! Deocamdată nu sunt bani!

Răzvan Grecu

Directorul R.A.G.C.L. ia în calcul demisia! Viceprimarul incompatibil? ANI verifică!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site