NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dosarul ApaVital amânat din nou. Un alt judecător s-a abținut de la judecarea speței!

Pășcănenii debranșați trebuie să mai aibă răbdare câteva zile. Acțiunea introdusă de Primăria municipiului Pașcani împotriva măsurilor abuzive ale ApaVital nu a fost judecată nici astăzi. Asta deoarece un alt judecător s-a abținut de la soluționarea cauzei.

Decizia a fost afișată astăzi pe portalul instanței, și urmează ca dosarul să fie repartizat altui magistrat care să nu aibă interes în cauză. Dacă respectivul judecător nu locuiește în Pașcani și nu este afectat de măsurile ApaVital de debranșare, atunci dosarul va fi judecat în procedură de urgență, soluția dată neavând căi de atac.

Reamintim că ieri, decizia de abținere a primului judecător care a primit spre soluționare litigiul a indus în eroare presa locală, jurnaliștii crezând că instanța a hotărât să admită acțiunea municipalității și a obligat ApaVital să rebranșeze blocurile. Din păcat a fost vorba doar de o eroare jurnalistică.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cetățenii care și-au ridicat gospodării pe terenuri de la CAP pot solicita Primăriei Pașcani eliberarea titlurilor de proprietate

Marius Parteni

Programul „Cornul şi laptele“ se întoarce pe masa consilierilor judeţeni

Redacția

Documentația de atribuire a concesiunii serviciului de iluminat public plină de greșeli! Ofertanții întreabă care e costul exact, Zanet răspunde că nu contează! Consultantul a refuzat să semneze ultimul răspuns la întrebările de clarificare! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site