NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi pășcăneni în topul celor 30 de ieșeni cu datorii la bugetul statului

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat lista românilor care au datorii mai mari de 1.500 neplătite către buget, Şuleap fiind primul ieşean, pe poziţia 35, cu datorii totale de peste 5,92 milioane lei. 

 

Potrivit ANAF, doar suma de 2,8 milioane lei reprezintă debit principal constând în taxe şi impozite neachitate la bugetul de stat, restul de 2,65 milioane lei fiind accesorii calculate ca urmare a întârzierii efectuării plăţilor. Din acelaşi document reiese şi faptul că notarul ieşean nu a contestat suma stabilită de ANAF ca fiind debit pe care trebuie să îl restituie.

  

 

Lista ANAF conţine numele a câteva sute de ieşeni, printre aceştia numărându-se avocaţii Mihail Vlasov şi Toni Baltag sau afacerişti ca Gheorghe Achiţei şi Yavuz Hotinoglu. Totuşi, după Şuleap, în lista ANAF apar Valeriu Boicenco ce are de achitat un debit de 1,43 milioane lei, Valerica Irimia cu 1,19 milioane lei, Marius Ţigănescu (Paşcani) cu 950.000 lei şi Gabriela Cihodaru cu 927.000 lei.

Advertisements

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Sute de arbori, din specia salcâm, sunt tăiaţi din apropierea Siretulul!

Marius Parteni

30 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Târgu Frumos

Redacția

Bărbat din Valea Seacă extrădat din Italia și băgat la închisoare. Este condamnat alături de soție pentru trafic de persoane

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site