NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

DNA cere încuviinţarea urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea. Adjunctul procurorului general a semnat solicitarea

DNA cere sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Gabriel Oprea, senator în Parlamentul României, fost viceprim-ministru pentru Securitate Națională și ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deţinut funcția ministerială.

  

 

Direcţia Naţională Anticorupţie cere aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru abuz în serviciu. Solicitarea a fost trimisa Senatului, prin intermediul Parchetului General. Fostul ministru de interne este acuzat că ar fi folosit abuziv coloana oficială. Doar anul trecut a mers însoţit de coloană de peste 1600 de ori. DNA susţine că şi procurorul general, Tiberiu Nitu, a beneficiat de abuzul în serviciu comis de Oprea şi a primit o escortă de la poliţia rutieră.

Citiți articolul integral pe StirileTVR.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Misterul somnului: ce se petrece de fapt în corpul nostru atunci când adormim şi de câte ore avem nevoie ca să ne refacem

Redacția

Implanturile LED care te salvează de durere. Calmantele devin istorie.

Redacția

Gânduri, mesaje și urări de sărbători. Actualitatea Tv, NewsPascani.com și NewsFm vă urează un Crăciun Fericit! (VIDEO)

Acălugăriței Dragos

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site