NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

De facto

Astăzi am fost informat de colegii mei că cei de la Bit TV au pus-o de-o emisiune aseară pentru a serba ziua libertății presei. De fapt, cei prezenți în studiou nu au făcut altceva decât să denigreze această zi linșând mediatic programul  Actualitatea TV și în speță pe mine și pe colegul Marius Parteni. 

Într-o emisiune pe care am avut-o miercuri am comentat, opinat, ne-am exprimat gândurile și ne-am bucurat de libertatea de exprimare pentru a răspunde unui realizator tv care ne-a atribuit calificativul de comuniști după ce i-am atras atenția că nu este deontologic să fii și politician și să lucrezi în mass-media. Am apus acest lucru deoarece acel realizator tv atacase, la persoană, un participant la o dezbatere publică organizată de Actualitatea TV.

Acel cetățean din Pașcani, pentru că a avut curajul să se ridice și să vorbească liber la microfon împotriva celor de la ApaVital a fost făcut praf într-o emisiune a realizatorului de la Bit TV. Am considerat, chiar și din rațiuni de gazdă, că trebuie să-mi apăr invitatul, mai ales că acesta nu a fost atacat pentru opiniile exprimate, ci pentru modul în care ar fi fost angajat la o fabrică din Pașcani. I-am atras atenția realizatorului că nu este corect să aducă la tv răfuielile din partid, asta pentru că din cele expuse în emisiunea sa reieșea că ambii sunt membri PNL.

De altfel, Bit TV nu este la prima experiență de acest gen, în care folosește politicieni pe post de moderatori pentru a le crește notorietatea.  În urmă cu câțiva ani, Consiliul Național al Audiovizualului a sancționat postul cu somație publică și l-a obligat să scoată din grilă emisiunea realizată de consilierul local, la acea vreme, Dionisie Afloroaie.

Despre ce au comentat de mine și de colegul meu las la aprecierile publicului, respectându-le dreptul și libertatea la opinie. Totuși nu pot să nu mă întreb cum trei realizatori, unii clamându-se a fi foarte deștepți, nu au reușit să înțeleagă gestul, explicat și verbal, colegului meu Marius Parteni. Acesta a dus mâna la nas și i-a transmis realizatorului tv să-și pună bila roșie acolo, împreună cu o perucă creață pe cap. Mai explicit de atât nici nu se putea! Clovn să fii și tot înțelegi!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

1 aprilie a sosit, apa rece a venit!

Răzvan Grecu

Transhumanța locurilor de joacă

Răzvan Grecu

Pantazi a încetat să mai fie om, a devenit ticălos!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site