NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Rahatul electoral a început să pută!

Locatarii blocului P4 din Vatră au avut ghinionul să simtă ce miros au promisiunile electorale făcute de Dumitru Pantazi: de rahat! Însă nu de cel considerat o delicatesă a bucătăriei turcești, ci din acela pe care cei pudici îl apreciază ca fiind o variantă mai puţin vulgară a denumirii populare a fecalelor, a excrementelor umane.

 O femeie de 80 de ani îl implora, ieri, pe Pantazi să-i dea drumul la apă că e bolnavă și murdară. O bătrână care era cu datoriile plătite la zi către operatorul de apă și canal, însă care a avut ghinionul să locuiască într-un bloc, alături de rău platnici, la care furnizarea apei potabile a fost sistată de Prest Serv Apa.

 De aproximativ două luni de zile există această situație, iar primarul Dumitru Pantazi, filantropul buletinelor de știri, nu a trecut măcar o dată să vadă cum se descurcă acești amărâți, deși era la curent cu decizia PSA de a tăia apa la acel bloc.

  

 Nu a avut timp sau nu l-a interesat pe Pantazi! Și de ce l-ar fi interesat atâta vreme cât zilierii AgroComplex Lunca SA sunt cărați la muncă într-un camion, înghesuiți unul peste altul mai rău decât cartofii. Iar timp, acesta chiar nu are. Primarul stă mai mult pe câmpurile societății sale decât în Primărie că de, e ditamaia campania … agricolă.

 Dacă în campania electorală, de această dată, nu s-ar fi deplasat la acel bloc și nu ar fi făcut promisiuni electorale de genul „dacă mă votați o să izolez blocul ca să nu mai fie probleme iarna” sau „nu o să mai aveți probleme cu apa, o s-o ieftinesc iar pierderile nu vor mai fi facturate”, atunci dezinteresul său față de acești oameni putea fi doar remarcat nu și condamnat.

 În încheiere mă întreb dacă nu cumva diseară am să vad la Bit TV un reportaj despre cum a acordat Dumitru Pantazi o sponsorizare de 55 de odorizante Glade, atâtea locuințe are blocul, pentru ca sinistrații rahatului său electoral să nu mai simtă mirosul minciunilor!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ce este mai scump decât viața unui copil? (VIDEO)

Răzvan Grecu

Câte-un pic pic v-am fraierit! Hit-ul verii lansat după primul an de mandat de primarul Dumitru Pantazi! (Parodie)

Răzvan Grecu

Copiii un motiv de bucurie, nu de propagandă electorală (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site