NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Cum pariezi eficient cu bani puţini?

Cine spune că doar pariorii cu bani mulţi pot paria eficient cu siguranţă nu are dreptate. Se poate paria eficient şi cu bani puţini dacă ai o strategie bine pusă la punct şi dacă ştii cum să îţi gestionezi bugetul limitat. Cu cât sumele sunt mai mici, cu atât ai şi câştiguri mai mici, dar şi riscurile sunt mai mici. Asta înseamnă că eficienţa pariurilor va fi mult mai bună când ai sume pariate ceva mai mici şi nu rişti totul de la început.

Cum reuşeşti să pariezi eficient cu bani puţini?

Ți-am pregătit o listă cu câteva trucuri pe care să le pui în aplicare dacă-ți propui să câștigi la pariuri cu bani puțini:

  • Joci cote mici, dar în sistem all-in

Împarţi banca în mai multe părţi, setezi target, alegi doar cote mici şi dacă ai câştigat pariezi în continuare o cotă la fel de mică cu o parte din sumă. Şi tot aşa. Nu rişti nimic şi vei avea şi câştiguri bune din aproape în aproape. Evită să alegi cote prea mici de prima dată pentru că şansele de câştig vor scădea cu siguranţă.

  • Aplică o strategie cu mize progresive

Ai un bilet cu trei pariuri, nu e câştigător, nu e nicio problemă, mai măreşti miza nu cu mult. Alege doar mize returnate, nu te aruncă la cote mari ca să ai pierderi cât mai mici. Pe termen lung e o strategie care va ajuta banca şi vei avea mereu şansa ta de câştig. Jocurile de noroc trebuie să aibă o strategie în spate pentru a deveni o sursă de venit.

Advertisements
  
  • Foloseşte în favoarea ta bonusurile de bun venit ca să creşti banca

Poţi avea bonus 100%, cote mărite în ofertele caselor de pariuri, trebuie să profiţi de ele. Nu ai nevoie de bani mulţi de pornire şi vei putea paria pe meciurile favorite fără să rişti nimic. O mulțime de jucători au reușit să facă retrageri impresionante chiar din bonusul oferit de Winmasters care are recenzii bune pe pareri Winmasters.

Advertisements
  • Nu uita de bonusurile fără depunere

E poate cel mai eficient bonus pentru cei cu buget redus pentru pariuri, te ajută să pariezi şi să ai câştiguri foarte bune mereu. Totul este să urmăreşti aceste bonusuri şi să le accesezi pe cele mai bune. Alege cele mai avantajoase casinouri din acest punct de vedere și bucură-te de lumea pariurilor.

  • Ai câştigat oricât de puţin într-o perioadă scurtă de timp, opreşte-te

Nu paria dacă ai câştigat deja sume destul de bune, dar mai mici. Ai şi aşa bani puţini, deci nu vei vrea să îi pierzi pe toţi într-o singură zi. Mai bine mergi din câştig mic în câştig mic şi acumulezi şi un profit decât să rişti enorm încă de la început şi să pierzi tot într-o clipă.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ucraina: Un primar numit de Moscova, rănit într-o explozie

Redacția

VIDEO Gest controversat făcut de Ligia Deca, noul ministru al Educației, la depunerea jurământului în fața președintelui Iohannis 

Redacția

Melitopol – Sediul partidului “Rusia Unită”, aruncat în aer de partizani locali ucraineni

Redacția
Încarcă...