RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Cristian Rățoi a preluat o nouă funcție în cadrul PRO România Iași

Coordonatorul organizației locale a PRO România Pașcani a fost ales președinte al “Ligii aleșilor locali”, de la nivelul organizației județene. Decizia fost luată în ședința din data de 15 februarie 2021.

Cristian Rățoi, coordonator PRO România Pașcani, este alesul ce cea mai mare funcție deținută după alegerile din septembrie 2020. Mai exact, în urma înțelegerii cu PNL Pașcani, acesta ocupă funcția de viceprimar.

“Liga aleșilor locali ai PRO România Iași, din care fac parte cei 44 consilieri locali de pe raza județului Iași a luat ființă. Structura Biroului de conducere este formată din: Cristian Rățoi președinte, Iulian Cucoș primvicepreședinte, Claudiu Iurașcu secretar, Ioan Paiu, Gelu Florescu, Gheorghe Onofrei, Claudiu Ursachi, Marian Curmei vicepreședinți și Maria Mocanu, Cătălin Tudorache, Iulian Călugăru, Cristian Zugravu, Nedelcu Eugen membri. Mulțumesc tuturor colegilor, pentru încrederea acordată atât mie cât și celorlați membri ai biroului”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a lui Cristian Rățoi.

Related posts

Jurnal de Pașcani: 500 de zile de Normalitate si Prosperitate pentru Pascani – Pantazi si Axinte doi pesedisti potlogari care confunda orasul cu mosiile proprii

Redacția

Liliana Romaniuc:”La Pașcani oamenii au decis să rămână la fel. Organizațiile PDL nu există” (VIDEO)

Marius Parteni

Comunicat de presă: La Senat s-a inaugurat expoziţia “Fabricat în Basarabia”

Redacția
Încarcă...