NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Constantinescu încrezător pentru un nou mandat:”Alături de oameni, împreună cu ei!” (VIDEO)

Senatorul Florin Constantinescu a explicat astăzi într-o conferință de presă modul în care se va promova și prezenta în perioada campaniei electorale pentru funcția de senator, în legislativul 2012-2016. Sub sloganul ”Alături de oameni, împreună cu ei” Constantinescu își propune o campanie de la om la om, în care să discute problemele punctuale ale comunităților din care face parte și modul în care ele pot fi rezolvate.

 

 “Au fost patru ani în care instabilitatea de la nivelul Guvernului a pus în dificultate toate proiectele comunităților. Am făcut eforturi foarte mari pentru a aduce în discuția și atenția parlamentului problemele acestora. În mare parte am reușit, dar mai sunt și foarte multe lucruri de realizat”, a spus Florin Constantinescu.

 Infrastructura, atragerea investitorilor și îmbunătățirea politicilor fiscale sunt câteva din proiectele parlamentarului în viitorul legislativ.

 În conferința de presă el a vorbit și despre sprijinul acordat în această campanie de echipa PNL și PC.”Avem proiecte comune, colaborăm foarte bine în familia USL”, a mai subliniat Constantinescu.   

{flv}presa-loco/conferinta_constantinescu_05_11_2012{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Guvernul decide astăzi data alegerilor parlamentare. Când ar urma să aibă loc scrutinul electoral

Redacția

Parlamentarii PNL vor atribuții sporite pentru Poliția locală

Redacția

S-a amânat Ziua Z. Iată lista celor ce decid excluderea lui Chirica și aliaților lui din PSD! Printre ei, şi primarul Municipiului Paşcani!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site