NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Viorica Dăncilă speră să fie votată președinte de pășcăneni, însă Guvernul pe care îl conduce blochează funcționarea municipiului!

Social-democrații s-au mișcat repede. În această perioadă de precampanie electorală, ei au demarat procedurile pentru a amplasa bannerele cu candidatul pe care îl susțin.

 

Viorica Dăncilă apare de câteva zile în bannerele amplasate pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt, Gării,Ceferiștilor, etc. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Presă din cadrul Primăriei, organizația PSD a solicitat să fie aprobate  13 bannere pe domeniul public din Pașcani.

O altă formațiune care urmează să amplaseze bannere de susținere a candidatului este PNL. Liberalii, care merg pe mâna actualului președinte în funcție, au solicitat să le fie aprobate amplasarea a 15  banere, dar au primit aprobare deocamdată pentru 6.

Revenind la Viorica Dăncilă, trebuie spus faptul că Guvernul pe care îl conduce nu a alocat în primele șase luni ale anului aproximativ 5,5 milioane lei, bani ce reveneau municipiului din cote defalcate.

Mai mult, nici una din investițiile la care speră municipalitatea, nu are încă un aviz favorabil.

loading...
Advertisements

Related posts

PNL Pașcani după primul tur al prezidențialelor. „Mulțumim celor prezenți la vot. Se simte dorința unei schimbări și la nivel local”! (Video)

Marius Parteni

Lazăr şi Constantinescu, cot la cot în Parlament

Redacția

PNL Paşcani acuză PSD că încearcă să influenţeze voturile! Cine sunt „agitatorii” alegerilor! (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site