RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Competiție în PNL Pașcani! Până acum s-au înscris doi politicieni în cursa pentru președinție

Consilierul județean Petrică Dascălu și consilierul local Marius Pintilie sunt cei doi politicieini care și-au manifestat public intenția de a candida pentru funcția de președinte al filialei locale a PNL.

Prezent în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV consilierul județean Petrică Dascălu a anunțat că își depune candidatura pentru postul de președinte.

“Experiența de 23 de ani în PNL Pașcani mă recomandă pentru funcția de președinte. Eu am mai fost în această funcție și în perioada 1995-2001, consilier local două mandate jumătate și consilier județean la al treilea mandat. Drept urmare consider că am experința necesară de a fi în fruntea organizației” , a declarat Petrică Dascălu vicepreședinte PNL Pașcani.

  

 Petrică Dascălu și-a justificat hotărârea de a reveni în fruntea partidului declarând că aceasta a fost luată după ce a văzut că în competiție este înscris doar un candidat.

 Am văzut că din partea noastră nu există decât un singur candidat, respectiv domnul Marius Pintilie, și am considerat că este necesar și altceva în afară de tinerețea lui, cineva cu mai multă experiență”,  a mai spus vicepreședintele PNL Pașcani.

 Liberalul a descris această competiție în doi pentru conducerea PNL Pașcani că este de fapt o întrecere între aripa tânără și cea veche.

La noi va fi o competiție între aripa tânără și cea veche”,  a concis acesta.

 Deocamdată nu se știe data exactă a alegerilor, deși ca și zvon se vehiculează 6 aprilie 2013.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Comunicat de presă: Parlamentarii PNL au solicitat ministrului sănătății să-și prezinte raportul de activitate

Redacția

Mihail Neamțu în campanie electorală la Pașcani. Vezi ce a declarat (VIDEO)

Redacția

Cine vor fi viitorii deputaţi şi senatori de Iaşi. De unii sigur nu aţi auzit vreodată!

Redacția
Încarcă...