NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Noutăți administrative la Spitalul Municipal Pașcani

Spitalul Municipal Pașcani este în pregătiri pentru primirea vizitei de evaluare a CONAS (Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor), programată să aibe loc în primul trimestru al anului în curs.

 

Astfel, în urma convocării Consiliului de Administrație al spitalului, a fost avizat Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe primele 3 luni ale anului și totodată s-a prezentat stadiul îndeplinirii obiectivelor din planul strategic, pe baza indicatorilor de calitate, pentru anul 2012.

  

În privința contractului de asigurări cu Casa Națională a Asigurărilor Sănătate pentru anul în curs, directorul medical, Diana Acsinte, susține că s-a aprobat deja într-o ședință de guvern contractul cadru care va sta la baza acestuia.

Cu toate acestea, cuantumul coplății în ceea ce privește asigurații trebuie propus de spital și aprobat în cadrul unei viitoare ședințe a Consiliului de Administrație. Scutiții de la plată vor rămâne, în continuare, pacienții care apelează la serviciul de urgențe, bolnavii înregistrați în baza de date a spitalului cu boli cronice, pensionarii ale căror penisii nu depășesc 740 de lei, mamele gravide și copiii.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mutațiile, noua provocare a pandemiei: „Cu cât se transmite mai mult, cu atât va da tulpini variate și va duce la o evoluție dramatică”

Redacția

Un bărbat din Topile și-a sfârtecat o mână într-un utilaj agricol

Teona Gherasim

Închiderea şcolilor, efect zero? Numărul elevilor pozitivi a crescut de 4 ori

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site