RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cele mai bune 10 ceaiuri pentru sănătatea ta

Ceaiul este mai mult decât o băutură calmantă pe care să o savurezi la începutul sau la sfârșitul zilei. Consumul anumitor soiuri de ceai a fost asociat cu mai multe avantaje, inclusiv îmbunătățirea sănătății inimii, îmbunătățirea funcției sistemului imunitar și reducerea riscului de boli cronice, transmite publicația Health.

Există două categorii de ceai: „ceai adevărat”, care provine din planta Camellia sinensis, și ceaiuri din plante, care sunt amestecuri din diferite plante, ierburi, fructe sau condimente infuzate în apă fierbinte. Ceaiurile adevărate conțin cofeină, precum și antioxidanți cunoscuți sub numele de catehine. Ceaiurile din plante, cum ar fi de mușețel, mentă sau hibiscus, sunt ceaiuri fără cofeină și oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, cum ar fi calmarea stomacului, reducerea inflamației și promovarea relaxării.

Cele mai bune 10 ceaiuri pentru sănătatea ta:

1. Ceaiul verde

  

Printre beneficii se numără susținerea pierderii în greutate, susținerea funcției creierului și a sănătății inimii. Ceaiul verde este, de asemenea, asociat cu un risc mai mic de anumite tipuri de cancer și are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce îl face o alegere superioară pentru cei care doresc să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

2.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Valeriu Gheorghiţă: La varianta Delta, încărcătura virală este estimată la circa o mie de ori mai mare decât infecţia cu varianta iniţială/ Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul de a ajunge la spital

Redacția

Cine se bate pentru scaunul de șef al Camerei Deputaților

Redacția

Ordonanța “mătură” adună peste 4 milioane de lei, doar în județul Argeș, majoritatea banilor necheltuiți din burse și programul laptele și cornul

Redacția
Încarcă...