NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cazul Punei: jandarmul Mihai Zaharia, nemulțumit de sentință. „O să merg până la capătul lumii!”

După aproape un an de zile de la incidentul în care jandarmul Mihai Zaharia a fost lovit cu o sabie de Dănuț Punei, Judecătoria Pașcani a dat o sentință greu de acceptat pentru victimă. Mihai Zaharia a declarat pentru NewsPascani.com că va ataca decizia instanței.

Pentru vătămarea corporală gravă a jandarmului, judecătorii pășcăneni au dispus condamnarea lui Dănuț Punei la 4 ani de închisoare cu suspendare și cu termen de încercare de 6 ani. Totodată, el va trebui să plătească aproape 1.000 lei cheltuieli de judecată și 7.500 eur daune materiale jandarmului Zaharia.

Advertisements

Mihai Zaharia a avut nevoie de 185 de zile de spitalizare pentru tratamentele brațului stâng și consideră că pedeapsa stabilită de judecători nu este dreaptă. „Eu stau cu mâna tăiată de un an de zile și mă chinui prin spitale și lui îi dau patru ani cu suspendare. Mă așteptam la justiție să-i dea sentința asta. O să merg mai departe, o să merg până la capătul lumii. Unde o să se termine, o să găsesc ceva, să se facă dreptate. O să merg la altă instanță, o să fac recurs la Iași”, a declarat Mihai Zaharia reporterilor noștri.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ecologiștii speciali în cadrul proiectului ISJ IAȘI „Școala pentru valori autentice”

Redacția

Zeci de animale sfâșiate în comuna A.I.Cuza de o haită de câini care terorizează localitatea

Marius Parteni

Program pentru creşterea natalităţii în România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site