RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cazul Punei: jandarmul Mihai Zaharia, nemulțumit de sentință. „O să merg până la capătul lumii!”

După aproape un an de zile de la incidentul în care jandarmul Mihai Zaharia a fost lovit cu o sabie de Dănuț Punei, Judecătoria Pașcani a dat o sentință greu de acceptat pentru victimă. Mihai Zaharia a declarat pentru NewsPascani.com că va ataca decizia instanței.

Pentru vătămarea corporală gravă a jandarmului, judecătorii pășcăneni au dispus condamnarea lui Dănuț Punei la 4 ani de închisoare cu suspendare și cu termen de încercare de 6 ani. Totodată, el va trebui să plătească aproape 1.000 lei cheltuieli de judecată și 7.500 eur daune materiale jandarmului Zaharia.

Mihai Zaharia a avut nevoie de 185 de zile de spitalizare pentru tratamentele brațului stâng și consideră că pedeapsa stabilită de judecători nu este dreaptă. „Eu stau cu mâna tăiată de un an de zile și mă chinui prin spitale și lui îi dau patru ani cu suspendare. Mă așteptam la justiție să-i dea sentința asta. O să merg mai departe, o să merg până la capătul lumii. Unde o să se termine, o să găsesc ceva, să se facă dreptate. O să merg la altă instanță, o să fac recurs la Iași”, a declarat Mihai Zaharia reporterilor noștri.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

8.000 de euro, pasul către salvarea unei tinere de la greutățile obezității

Redacția

Tradiții și obiceiuri de FLORII. De ce se mai numește această zi și “Nunta urzicilor”

Redacția

O minoră de 13 ani a născut la Spitalul Municipal

Redacția
Încarcă...