RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bătaie între ciobani la Ruginoasa

Nu le-a ajuns păşunea şi au început să se bată! Este vorba despre nişte ciobani din localitatea Ruginoasa care după ce s-au înjurat şi ameninţat şi-au împartit pumni, picioare şi pari, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. Se pare că totul ar fi pornit de la o dispută teritorială între ciobanii a două stâne, care îşi împărţeau acelaşi imaş, însă și pe fondul consumului de alcool.

 

Gheorghe Mămăligă de 48 de ani l-a lovit cu un par în cap pe Constantin Mihai  de 45 de ani, ambii din Ruginoasa. Victima prezenta traumatism cranio-cerebral  și a fost transportat la Spitalul Municipal. Agresorul a plecat spre casă, iar pe drum s-a întâlnit cu Gheorghe Butnaru, cioban și acesta, și s-au luat la bătaie tot din cauza oilor și a pășunii, ambii fiind sub influența băuturilor alcoolice. Victima a ajuns la Spitalul Municipal cu traumatism cranio-cerebral prin agresiune, pierderea cunoștinței, plagă parietală și traumatism abdominal. Și Gheorghe Mămăligă, agresorul celor doi și cel care a iscat scandalul a ajuns la spital cu traumatism cranio cerebral și hematom epicranian. Poliția a demarat o anchetă, iar după cei trei vor ieși din spital și vor da decalarații se va face  încadrarea faptelor.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Unele pensii vor fi virate cu întârziere în luna ianuarie

Redacția

Familiile celor morți de Covid-19 nu primesc despăgubiri de la asigurări

Redacția

O adolescentă este țintuită la pat de 3 ani cu tetrapareză spatică, în urma unui accident rutier. Justiția se mișcă în pas de melc

Redacția
Încarcă...