NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cât trebuie să mergi pe jos ca să slăbeşti

Auzim des că degeaba ţinem dietă dacă nu facem mişcare, prin urmare ne hotărâm să încercăm să mergem mai des pe jos. Iată cât ar trebui să mergi pentru a vedea efectele mişcarii asupra corpului.

 

Mersul poate fi o variantă foarte bună pentru a slăbi sănătos fără prea mult efort fizic, însă părerile sunt împărţite cu privire la cât ar trebui să mergem pentru a începe să dăm jos kilogramele. Unii specialişti spun că este nevoie de 20.000 de paşi pentru a avea rezultate, în timp ce alţii susţin că acest lucru ţine de greutatea fiecăreia dintre noi.

Iată câteva ponturi despre cât şi cum trebuie să mergi pe jos ca să slăbeşti.

 

Trainerul David Jeanty, care antrenează la o sală celebră din New York este de părere că atât greutatea corporală, cât şi ritmul tău vor determina numărul de paşi pe care trebuie să-i faci într-o zi ca să slăbeşti şi să arzi un anumit număr de calorii. ”Dacă arzi mai multe calorii decât consumi, atunci vor începe să se vadă rezultatele. Dacă la 1,5 kilometri faci 2.000 de paşi, arzi 100 de calorii. 500 de grame înseamnă 3.500 de calorii, aşadar, ca să dai jos jumătate de kilogram pe săptămână ai nevoie de un deficit de 500 de calorii zilnic.

Sursa: descopera.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Discoteca Halaucesti – DEVASTATĂ

Răzvan Grecu

Mersul pe jos, doza zilnică de sănătate

Redacția

Fragmentele osoase care pot schimba tot ceea ce ştim despre EUROPENI. O parte dintre acestea au fost descoperite în România

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site