RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Cât trebuie să mergi pe jos ca să slăbeşti

Auzim des că degeaba ţinem dietă dacă nu facem mişcare, prin urmare ne hotărâm să încercăm să mergem mai des pe jos. Iată cât ar trebui să mergi pentru a vedea efectele mişcarii asupra corpului.

 

Mersul poate fi o variantă foarte bună pentru a slăbi sănătos fără prea mult efort fizic, însă părerile sunt împărţite cu privire la cât ar trebui să mergem pentru a începe să dăm jos kilogramele. Unii specialişti spun că este nevoie de 20.000 de paşi pentru a avea rezultate, în timp ce alţii susţin că acest lucru ţine de greutatea fiecăreia dintre noi.

  

Iată câteva ponturi despre cât şi cum trebuie să mergi pe jos ca să slăbeşti.

 

Trainerul David Jeanty, care antrenează la o sală celebră din New York este de părere că atât greutatea corporală, cât şi ritmul tău vor determina numărul de paşi pe care trebuie să-i faci într-o zi ca să slăbeşti şi să arzi un anumit număr de calorii. ”Dacă arzi mai multe calorii decât consumi, atunci vor începe să se vadă rezultatele. Dacă la 1,5 kilometri faci 2.000 de paşi, arzi 100 de calorii. 500 de grame înseamnă 3.500 de calorii, aşadar, ca să dai jos jumătate de kilogram pe săptămână ai nevoie de un deficit de 500 de calorii zilnic.

Sursa: descopera.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pierdut certificat constatator (24.04.2017)

Teona Gherasim

Scene incredibile în curtea unei şcoli din Bucureşti: cum a agresat un paznic o elevă de 14 ani

Redacția

Pierdut certificat constatator Toma Codrin

Redacția
Încarcă...