RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Benjamin Mendy, vedeta de la Manchester City, rămâne în arest în urma acuzațiilor de viol – GALERIE FOTO

Fotbalistul francez Benjamin Mendy, vedeta campioanei Manchester City, rămâne în preventiv, au decis judecătorii, după ce fundașul a compărut vineri în fața instanței cu patru acuzații de viol și una de agresiune sexuală, informează BBC.

Faptele pentru care este acuzat sportivul în vârstă de 27 de ani se referă la presupuse agresiuni asupra a trei tinere, dintre care una minoră, pe care Benjamnin Wendy le-ar fi comis din octombrie 2020 și până luna aceasta, la domiciliul său din Cheshire.

Arestat de poliție, Mendy a compărut vineri în fața judecătorilor și a vorbit doar pentru a-și confirma numele, adresa și data nașterii. Nu a fost făcută nicio pledoarie în momentul în care fotbalistului din Premier League i-au fost aduse la cunoștință oficial acuzațiile, notează BBC.

El era vizat și de o acuzație de încălcare a condițiilor de eliberare pe cauțiune,  dar acuzația respectivă a fost retrasă în instanță.

  

De naționalitate franceză, procedurile judiciare i-au fost comunicate internaționalului prin intermediul unui traducător.

El nu a lăsat să transpară niciun semn că ar fi afectat emoțional în momentul în care a fost scos din instanță însoțit de doi ofițeri poliție,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Fotografii rare cu Emma Răducanu și tatăl ei. Sportiva s-a întors acasă după victoria istorică de la US Open

Redacția

Fotbaliştii de la CSM Paşcani şi-au reluat activitatea. Primul meci la Piatra Neamţ

Ema Roman

Pășcănenii, invitați la o plimbare cu bicicleta

Irina Gherasim
Încarcă...