NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Reacția Emmei Răducanu la mesajul trimis de Regina Elisabeta a II-a, după câștigarea US Open

Emma Răducanu, campioana de la US Open, a reacționat la mesajul Reginei Elisabeta a II-a după câștigarea competiției. Răducanu se declară onorată și spune că va înrăma scrisoarea Reginei.

„A însemnat totul pentru mine să primesc un mesaj direct de la Majestatea Sa. Pentru mine reprezintă un model extraordinar, ca și pentru țară. Mă onorează foarte tare că am primit scrisoarea sa, sunt foarte recunoscătoare și mă bucur că mi-a observat performanța. Cel mai probabil o să înrămez scrisoarea”, a spus Emma Răducanu.

Emma Răducanu, locul 150 mondial, și Leylah Fernandez, locul 73 WTA, s-au întâlnit sâmbătă în finala US Open 2021. A fost o finală mai puțin obișnuită, între două sportive foarte tinere, care nu sunt în fruntea clasamentului mondial și care, până acum câteva luni, erau aproape necunoscute.  

Editor : Adrian Dumitru

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

CSM Pașcani – CSM Vaslui se joacă fără spectatori! Urmărește pe NewsPascani.com și Actualitatea TV

Marius Parteni

FCSB, victorie istorică în fața lui Dinamo. E cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în „eternul derby” al fotbalului românesc

Redacția

Blat pe bani publici. CS Kosarom a pierdut trei puncte într-o partidă cu o desfășurare suspectă! Antrenorul și-a vărsat nervii pe … ziariști! Surse: Jucătorii au aflat că trebuie să piardă cu 5 minute înainte de a ieși pe teren

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site