NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Avertisment de la secretarul PNL pentru USR PLUS: Vom începe discuțiile de la zero în privința configurației guvernului, după Congres. Se știe că noi eram nemulțumiți de cum s-au negociat inițial unele ministere cu USR PLUS

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau – unul dintre susținătorii premierului Florin Cîțu – a subliniat că USR PLUS a luat o decizie la „cald”, „în grabă”, în privința ieșirii de la guvernare, și și-a exprimat convingerea că după Congres, atât cel al PNL – din 25 septembrie – cât și cel al USR PLUS – din 2 octombrie –  formațiunile vor avea interes să se reașeze la masa negocierilor, pentru refacerea coaliției de guvernare.

Sighiartau a avertizat, însă, că liderii USR PLUS trebuie să-și asume eroarea de a fi ieșit în pripă de la guvernare și că liberalii din echipa sa „vor relua discuțiile de la zero în privința configurării noului guvern”.

Sighiartău a mai adăugat că această condiție impusă de USR PLUS – cum că revin să guverneze în coaliție dar fără Florin Cîțu – este una imposibilă, pentru că echipa sa de liberali nu renunță la Cîțu. Sighiartău a mers mai departe și a subliniat că liberalii oricum nu au fost mulțumiți de modul în care au fost împărțite ministerele după alegerile parlamentare din decembrie, 2020, și a transmis că liberalii vor acum să renegocieze unele ministere, dar și că au oameni mult mai pregătiți decât USR PLUS care pot prelua oricare minister.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Din 1 aprilie, paşapoartele sunt expediate de Poşta Română

Redacția

Violența împotriva jurnaliștilor în Afganistan din partea talibanilor s-a extins în ultimele zile – Reporters Sans Frontieres

Redacția

Mesajul alarmant al unui poliţist sindicalist: „Este Poliţia Română un sistem semi-mafiot? În opinia mea, da!“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site