RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

“Astia nu mai stiau ce voteaza, a fost o greseala”. Parlamentarii se roaga de Iohannis sa respinga o lege votata intamplator.

Fara sa para ca stiu ce voteaza, senatorii au trecut luni, in mare viteza, o lege care bulverseaza toata piata de publicitate din Romania.

  

 

Pe motivul ca ii ajuta pe oameni sa nu mai ia medicamente dupa ureche, reclamele pentru produsele farmaceutice au fost interzise la televizor. Nu insa si pe internet, in ziare si reviste. O lege cu dublu standard asadar, care a trecut fara probleme si de Camera Deputatilor, unde a fost adoptata tacit. Acum, mingea este la presedintele Iohannis, care o poate retrimite in Parlament.

Intre amendamentele si discutiile nesfarsite despre buget, intre numirea noului presedinte ANI si retrogradarea orasului Cazanesti la rang de comuna, senatorii au mai primit o lege: interzicerea publicitatii la medicamente la radio si tv.

Trecuta tacit de Camera, legea ajunge in plen plina de rapoarte de respingere: si de la comisia de sanatate si de la comisia de cultura. Si, atunci, cum se explica votul? Haosul e de vina, spun senatorii, care nu au mai stiut, la un moment dat ce voteaza: seful ANI, retrogradarea Cazanestiului sau medicamentele.

Citește articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}         

Related posts

ANUNŢ DE RECRUTARE ÎN DOMENIUL CONTROLULUI FINANCIAR DE GESTIUNE (SC PREST SERV APA SA Pașcani)

Redacția

12 predicţii din 1900, care sunt înfricoșător de precise

Redacția

Pierdut certificat constatator 02.05.2017

Redacția
Încarcă...