NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Arthur Christmas- Marea cursă de Crăciun, proiecție de film caritabil la Casa de Cultură

Perioada sărbătorilor de iarnă este, în mod normal, una plină de liniște și bucurie. Totuși, pentru o mulțime de copii  lucrurile nu stau așa, nici măcar de Crăciun. Este vorba despre despre beneficiarii Asociației „Lumină și Dar”, copii proveniți din familii nevoiașe.

 

Pentru a veni în sprijinul lor, și a umple sacul lui Moș Crăciun, pășcănenii sunt invitați la Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu’ pentru a intra în spiritul sărbătorilor , și a viziona un film pentru toată familia, Arthur Christmas- Marea cursă de Crăciun, vineri, 7 decembrie, începând cu ora 18.00.

Marea cursă de Crăciun (denumire originală Arthur Christmas) este un film britanico-american, de animație pe calculator, comedie din 2011. Acțiunea are loc la Polul Nord, scenariul prezentând povestea lui Arthur Christmas, fiul lui Moș Crăciun, care trebuie să îndeplinească o misiune până în dimineața Crăciunului.

Proiecția de film este o manifestare prin care se dorește umplerea sacului lui Moș Crăciun, pentru a aduce un zâmbet și pe chipul copiilor, beneficiari ai Asociației „Lumină și Dar”.

Prețul unui bilet este de 10 lei și poate fi achiziționat începând cu data de 20 Noiembrie 2018 de la sediul Asociației „Lumină și Dar” (str. Moldovei nr. 15, Clădirea Constructorul- în același loc cu Restaurantul Habbibi peste drum de Magazinul Reflex) sau de la voluntarii care vor merge prin școli. 
Program Asociație: 8:00 – 16:00 
Vicepreședinte: Gandac Ionuț Daniel: 0784172692

Cine dorește să facă donații în lei sau în euro o poate face în următoarele conturi bancare:

Cont în LEI Reiffeisen Bank: RO09 RZBR 0000 0600 1703 0909 
Con în EURO Reiffeisen Bank: RO14 RZBR 0000 0600 1761 9900

Titular cont: Asociația Lumină și Dar

Advertisements

Related posts

Cancerul la copii, fenomen în creștere alarmantă

Redacția

Pășcăneancă în stare gravă la spital, după ce a căzut din căruță

Redacția

Incendiu la o locuinţă din Hălăuceşti

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site