NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Normalitate și prosperitate:Ștrandul închis în minivacanța de Rusalii! Copiii se balăcesc în fântânile arteziene!

De ziua lor, ce a coincis cu minivacanța de 5 zile, copiii din Pașcani nu au avut alternative pentru a-și petrece timpul liber. Cei care nu au fost destul de norocoși să plece cu familia într-o excursie, au rămas fără opțiuni în Pașcani.

 

Deși ștrandul municipal ar trebui să se deschidă începând cu 1 mai, așa cum prevede o hotărâre de Consiliu Local, acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar pe 1 iunie, de ziua copiilor.

Drept urmare, copleșiți de căldura de afară, câțiva copii au ales să se răcorească în fântâna arteziană de pe Esplanadă.

Momentul a fost surprins și imortalizat cu ajutorul telefonului mobili și mai apoi postat pe o rețea de socializare.

Menționăm că pe 2 mai purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Menegon, promitea că ștrandul va fi deschis cât mai curând, întârzierea fiind cauzată de condițiile meteo nefavorabile.

„Într-o hotărâre de Consiliu Local apare că de la începutul lunii Mai, Ștrandul Municipal ar trebui să funcționeze. Din cauza condițiilor meteorologice nu s-a putut interveni la acest punct, însă în cel mai scurt timp angajații de la Gospodărie Comunală vor interveni și vor curăța zona, dar și Ștrandul va fi pregătit. Mai rămâne problema terasei care va fi din nou scoasă la licitație și în acest an” declara la începutul lunii mai Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

loading...
Advertisements

Related posts

Credincioşii pășcăneni pe stil vechi se pregătesc de Crăciun

Redacția

Norvegienii aduc din nou la Pașcani cadouri de Crăciun, la 20 de ani de la înființarea fundației

Oana Cordoneanu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe cinci străzi din orașul Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site