NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

1,6 milioane de moldoveni utilizează Facebook

Si la alegerile prezidentiale din acest an, partidele politice si candidatii vor miza pe promovarea online. Cum Facebook s-a dovedit a fi principalul motor de propagare in mediul virtual la ultimele alegeri, este de asteptat ca si in aceasta campanie electorala sa vedem o adevarata lupta politica in cea mai populara retea de socializare.

 

Numai putin de 1,6 milioane de utilizatori sunt din Moldova, conform cifrelor facebrands. Segmentul 25-34 ani este cel mai activ pe Faceook, depasit un sfert din numarul de utilizatori Facebook.

La nivel regional, orasul Iasul domina clasamentul din Moldova, cu peste 290.000 utilizatori de Facebook. Galatiul depaseste 170.000 utilizatori in timp ce Bacaul 120.000.

Orasele Suceava si Botosani sunt la egalitate cu 74.000 utilizatori. La nivel national, peste 9,6 milioane de romani sunt utilizatori Facebook.

sursa www.telem.ro

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Panouri publicitare la Pașcani: niște schelete metalice goale uitate de toți

Răzvan Grecu

0232/76.23.00, interior 138, număr în Primăria Pașcani unde puteți sesiza Protecția Consumatorului. Cursuri de informare pentru agenți economici și punct de lucru permanent la Biroul de Metrologie

Marius Parteni

Stație de deșeuri pe bani europeni la Bălțați și Ruginoasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site