RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

1,6 milioane de moldoveni utilizează Facebook

Si la alegerile prezidentiale din acest an, partidele politice si candidatii vor miza pe promovarea online. Cum Facebook s-a dovedit a fi principalul motor de propagare in mediul virtual la ultimele alegeri, este de asteptat ca si in aceasta campanie electorala sa vedem o adevarata lupta politica in cea mai populara retea de socializare.

 

  

Numai putin de 1,6 milioane de utilizatori sunt din Moldova, conform cifrelor facebrands. Segmentul 25-34 ani este cel mai activ pe Faceook, depasit un sfert din numarul de utilizatori Facebook.

La nivel regional, orasul Iasul domina clasamentul din Moldova, cu peste 290.000 utilizatori de Facebook. Galatiul depaseste 170.000 utilizatori in timp ce Bacaul 120.000.

Orasele Suceava si Botosani sunt la egalitate cu 74.000 utilizatori. La nivel national, peste 9,6 milioane de romani sunt utilizatori Facebook.

sursa www.telem.ro

 

 

Related posts

Contractul Colectiv de Muncă aprobat la nivel de RAGCL. Salariile cresc doar dacă scade numărul salariaților. Angajații pot pleca timp de trei luni la muncă în străinătate

Marius Parteni

Nepăsarea pune cruce agriculturii din județul Iași

Redacția

Consilierul liberal Neculai Enea a anunțat că nu mai votează proiectele ApaVital!

Răzvan Grecu
Încarcă...