NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

„Ghini-i stă primarului” din Moțca, subiect de miștouri la „Apropo Tv” (VIDEO)

 

Primarul comunei Moțca a ajuns vedetă națională, după ce apare în videoclipul „Ghini-i stă primarului”, ce pare creat și croit după asemănarea lui. Constantin Serioja Hobincă este ironizat de realizatorul tv Lucian Mândruță și actorul Mihai Raiț Dragomir, interpretul personajului ”Dorel” din serialul Las Fierbinți.

  

 

O întreagă comunitate a vuit după ce primarul din „Motca” a ajuns vedetă națională. Care mai de care dintre localnici își dădeau coate, când l-au văzut pe primar subiect de miștocăreală națională.

O remarcă pertinentă a aparținut lui Lucian Mândruță. Acesta a precizat că nu este posibil ca eșarfa tricoloră să devină „babețică națională”. ”Dorel” din „Las Fierbinţi” l-a ironizat pe primar, despre care a afirmat că este ospătarul de la masă.

Alături de primarul din Moțca în videoclipul „Ghini-i stă primarului”, apare țopăind și viceprimarul comunității, semn că edilului local visele i se îndeplinesc, ca în poveștile cu zâne, prinți și împărați.  

Am încercat să aflăm de la Constantin Serioja Hobincă cum a fost posibilă prezența acestuia în acel videoclip, dacă a fost sau nu unul comandat, și câți bani a plătit din buznuar pentru realizarea lui, dar acesta a refuzat să răspundă apelurilor telefonice, deși a fost contactat pe un număr care aparține instituției publice pe care o conduce.   

 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=ot9zacVwoKs&feature=youtu.be{/youtube}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Primarul din Valea Seacă:”Lucrările de pe pârâul “Recea” sunt în garanție. Primăria nu cheltuie bani pentru refacere”

Marius Parteni

Avertizare meteo: România, între viscol şi ploi abundente

Redacția

Întâlnire între producătorii locali, administratorul piețelor și viceprimar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site