NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Viol ce a durat un minut, echivalentul a ani grei de închisoare

Atenție cu cine ieșiți la cafea, nu știți peste cine puteți da! Un tânăr de 27 ani din Târgu Frumos a dorit să cunoască o fată, iar pentru asta a apelat la un coleg de serviciu. Acesta i-a dat numărul de telefon al unei fete de 18 ani din același sat cu el, Belcești

După ce au vorbit la telefon, cei doi au decis să se întâlnească la o cafea în orașul Târgu Frumos pe data de 14 iunie. La finalul întâlnirii, Florin Constantin Olariu i-a propus fetei să meargă până la locuința sa, pentru că are mașina parcată acolo și o va conduce acasă. Ajunși la casa bărbatului, acesta a intrat pe o fereastră din lateral în timp ce fata aștepta, după care a ieșit în fața ușii și a tras-o în casă cu forța.

A amenințat-o că dacă nu întreține relații sexuale cu el, va chema alți amici care o vor viola. În urma amenințărilor tânăra a cedat, iar actul sexual a durat un minut. Când a vrut să plece, Florin Constantin Olariu a blocat ușa și a început să își sune prietenii lăudându-se că are o prostituată pentru ei.

  

În acel moment fata a scos o pilă pentru unghii din poșetă cu care l-a lovit la nivelul feței și al corpului. Bărbatul furios i-a smuls părul din cap și i-a aplicat o lovitură la nivelul feței. Într-un final fata a reușit sa fugă și a sunat imediat la 112. Polițiștii l-au reținut pe bărbat pe data de 16 iunie. Acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

Advertisements

Related posts

Contorizare la nivel de scară a blocurilor din Târgu Frumos

Redacția

Primăria Târgu Frumos scoate la licitație cinci autoturisme

Irina Gherasim

Primul cântec internațional despre Târgu Frumos (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site