NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Viol ce a durat un minut, echivalentul a ani grei de închisoare

Atenție cu cine ieșiți la cafea, nu știți peste cine puteți da! Un tânăr de 27 ani din Târgu Frumos a dorit să cunoască o fată, iar pentru asta a apelat la un coleg de serviciu. Acesta i-a dat numărul de telefon al unei fete de 18 ani din același sat cu el, Belcești

După ce au vorbit la telefon, cei doi au decis să se întâlnească la o cafea în orașul Târgu Frumos pe data de 14 iunie. La finalul întâlnirii, Florin Constantin Olariu i-a propus fetei să meargă până la locuința sa, pentru că are mașina parcată acolo și o va conduce acasă. Ajunși la casa bărbatului, acesta a intrat pe o fereastră din lateral în timp ce fata aștepta, după care a ieșit în fața ușii și a tras-o în casă cu forța.

Advertisements

A amenințat-o că dacă nu întreține relații sexuale cu el, va chema alți amici care o vor viola. În urma amenințărilor tânăra a cedat, iar actul sexual a durat un minut. Când a vrut să plece, Florin Constantin Olariu a blocat ușa și a început să își sune prietenii lăudându-se că are o prostituată pentru ei.

  

În acel moment fata a scos o pilă pentru unghii din poșetă cu care l-a lovit la nivelul feței și al corpului. Bărbatul furios i-a smuls părul din cap și i-a aplicat o lovitură la nivelul feței. Într-un final fata a reușit sa fugă și a sunat imediat la 112. Polițiștii l-au reținut pe bărbat pe data de 16 iunie. Acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Târgu Frumos are buget de investiții egal cu al Pașcaniului. Primarul Vatamanu: ”Va fi anul investițiilor”

Marius Parteni

Centrul Rezidenţial „O nouă șansă” din Târgu Frumos va fi închis

Oana Cordoneanu

Primarul din Târgu Frumos a fost Moș Nicolae pentru micuții de la creșă și grădinițe

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site