RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Viteza și alcoolul au băgat cinci oameni în spital după ce mașina s-a izbit într-o țeavă de gaz

Duminică 17 iunie, în jurul orei 4.50, a avut loc un accident rutier produs pe DN 28A pe raza localităţii MoţcaPetrică Iuga, de 24 de ani din Ruginoasa, aflat la volanului unui Volkswagen, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul volanului. S-a izbit într-un gard, a ricoșat într-un copac apoi într-o țeavă de gaz,  după care s-a răsturnat.

Cinci persoane se aflau în momentul producerii accidentului în mașină, printre care o femeie însărcinată. Aceștia au scăpat doar cu răni ușoare și au fost transportați la Spitalul Municipal, însă nu au avut nevoie de internare. Tinerii cu vârste între 24 și 26 de ani se întorceau de la o petrecere care a avut loc la un han din localitatea Boureni. Șoferul Petrică Iuga a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie în aerul expirat de 0,40 la mie. Acesta nu poseda nici permis de conducere.

În momentul producerii accidentului, proprietarul mașinii, pășcăneanul Cătălin Mahu, se afla în dreapta șoferului și va fi tras și acesta la răspundere pentru că i-a încredințat mașina unei persoane care nu poseda permis de conducere și se afla și sub influența băuturilor alcolice. EPA Paşcani a acordat primul-ajutor şi a transportat două victime la CPU Paşcani. Alte trei victime au fost preluate de un echipaj SAJ.

  

La locul evenimentului s-a deplasat şi o autospecială de capacitate medie pentru asigurarea de măsuri specifice la ţeava de gaz avariată, până la sosirea echipajului de la E-on Gaz. Bărbatul aflat la volan în momentul producerii accidentului, Petrică Iuga, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Related posts

Ce locuri de muncă se plătesc cel mai bine și care sunt cele mai căutate joburi în România

Redacția

Târgu Frumos: Post vacant scos la concurs de Liceul Special „Moldova”

Redacția

Primarul Mihai Chirica donează indemnizaţia de primar în fondul de solidaritate pentru sprijinirea persoanelor aflate în dificultate

Redacția
Încarcă...