RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Ana Maria Popescu, discurs impresionant la sosirea în țară – Sportiva i-a răspuns ministrului Eduard Novak: “Îmi doresc tare mult să ajungeţi dumneavoastră la Tokyo şi să luaţi aurul ăla pe care nu am fost eu în stare să-l iau”

Ana Maria Popescu a sosit în țară după participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a reușit să cucerească medalia de argint la spadă individual. Pe Aeroportul Henri Coandă, Ana a avut un discurs emoționant în care a făcut un apel la unitate: sportivi, presă și toți cei care ne conduc. În același timp, sportiva i-a răspuns ministrului Eduard Novak și i-a urat acestuia să aducă el de la Tokyo medalia de aur pe care ea nu a putut să o câștige.

După 13 ani a văzut mai puține titluri de genul: “Brânză a pierdut aurul”

“Pot să fac o glumă total deplasată acum? Sigur nu vine domnul Borcea de undeva că sunt prea multe microfoane?

De o lună de zile și la duș am intrat cu masca asta, îmi e greu să scap de ea. Înainte de toate, mulțumim pentru frumoasa primire, mă bucur să vă văd pe toți aici, este foarte important pentru noi, pentru sport în general.

  

Mă bucur că după 13 ani am văzut mai puține titluri cu Brânză a pierdut aurul, dar încă mai sunt. Mă bucur că o parte dintre voi ați înțeles mesajul: că un loc la JO se câștigă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alți 5 pacienți cu coronavirus au murit în România. Bilanțul a ajuns la 881 decese

Redacția

20 de ani de la primul SMS. Ce text continea primul mesaj trimis si cine a fost autorul lui

Redacția

Escatologie, revelatie, revoluție

Redacția
Încarcă...