NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vicepreședinte PSD Pașcani: “USL avea președinte de la PNL, parcă nu ar fi o pierdere că nu am câștigat”. Iată ce au mai declarat liderii partidului

Liderii PSD Pașcani au organizat astăzi o conferință de presă, prilej cu care au comentat rezultatul înregistrat de Victor Viorel Ponta la nivel de municipiu și țară. Ei cred că vina pentru acest rezultat aparține atât candidatului, cât și celor care s-au ocupat de campania lui.

 

A fost și o voce care a susținut că social-democrații nu ar trebui să fie nemulțumiți că au pierdut alegerile, mai ales că postul era promis în USL liberalilor. Este vorba despre viceprimarul Vasile Axinte.

“Trebuie să ne întâlnim mai des cu cetățenii, să discutăm. Noi ne vedem de municipiu, de dezvoltarea lui. Nu înseamnă că dacă nu a ieșit președinte nu ne afectează acest lucru. Dacă o dăm pe partea cealaltă, USL avea președinte din partea PNL, parcă nu ar fi o pierdere extraordinară că nu am câștigat președenția. Asta este problema. Noi să ne vedem de guvernare, trebuie să guvernăm bine, și sunt convins că vom fi acolo până în 2016“, a declarat Vasile Axinte.

Primarul Dumitru Pantazi, care este și președintele organizației locale, este de părere că sunt trei motive pentru care s-au înregistrat aceste rezultate.

În primul rând a fost un vot împotriva clasei politice. Mai apoi a fost o moblizare exemplară pe votul celor din diasporă. Iar al treilea lucru care a contat a fost lipsa de organizare a secțiilor de votare din străinătate”, a susținut Pantazi.

Președintele PSD mai este de părere că cei din străinătate au sunat rudele din țară și le-au îndemnat să voteze cu Iohannis, iar un alt lucru care a contat a fost campania în rândul tinerilor pe internet.

Bogdan Alexa, directorul de campanie al PSD, a mulțumit în intervenția sa primarilor din Colegiul 5 și 6, și tuturor celor care s-au prezentat la vot.

“Sunt convins că PSD va fi unit în viitor, iar noi toți împreună vom da dovadă de caracter”, a subliniat Alexa.   

PSD Pașcani consideră că Victor Viorel Ponta nu trebuie să demisioneze și că vocea străzii trebuie ascultată. De la conferința de presă, față de cea din primul tur, a lipsit deputatul Neculai Rățoi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Deputații PSD au votat legea privind ajutorul de la stat pentru crescătorii de păsări și porci

Redacția

Lista cu președinții și locțiitorii secțiilor de votare din Pașcani

Redacția

Klaus Iohannis nu o acceptă pe Sevil Shhaideh ca premier. Reacția PSD, la ora 16:00

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site