RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Stupoare în studioul Antena 3: Un deputat USR a acuzat televizunea că ia bani de la partide. Moderatoare: Aveți grijă ce spuneți, vă scoatem din emisiune, au fost contracte pentru purtarea măștii / Noi decidem ce face rating

Deputatul USR de Brașov Victor Ilie a criticat direct Antena 3 și celelalte mari trusturi media pentru că primesc bani de la partidele politice. Într-o intervenție în direct, Ilie a întrebat ”câți bani primesc televiziunile de la guvern, ca să faceți dezinformări și minciuni?”

Moderatoarea emisiunii a reacționat după câteva momente de stupoare: ”Vă rog să aveți grijă ce spuneți, vă scoatem din emisiune. Cereți-vă scuze. Au fost contracte pentru purtarea măștii”.

Deputatul USR nu s-a lăsat și a continuat: ”14 milioane a dat doar PNL către presă. Ați discutat despre condamnarea în cazul Șercan?”

Moderatoarea a revenit cu explicații pentru faptul că nu abordeză temele sensibile pentru coaliția de guvernare: ”Noi decidem ce face rating. Trăim din publicitate și din oamenii care se uită la noi. Discutăm despre toate. Vă rog să vă cereți scuze”.

  

Reamintim că marile trusturi de presă controlate de afaceriști conectați la politică au ignorat complet miercuri cel mai important scandal al zilei: desființarea prin proiectul legii Educației a instituției care trebuie să analizeze sesizările de plagiat din teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă. Digi 24, Antena 3, Realitatea TV și România TV au ignorat total subiectul lansat de Edupedu.ro. La fel s-a întâmplat în urmă cu o lună, când marile trusturi au ignorat complet subiectul legilor securității.

g4media

Related posts

Lucrăturile Moscovei lovesc dur Moldova. Maia Sandu, apel emoționant către moldoveni: „Trebuie să ne lăsăm învinși? Nu! Trebuie să ne lăsăm manipulați și divizați? Nu!” (Video)

Redacția

Senatorul Lazăr atrage atenția asupra importanței profesiei de logoped

Marius Parteni

G4Media: Cum a fost direcționat dosarul premierului Nicolae Ciucă prin metoda ”coperta” către judecătorul Marius Iosif, care s-a pensionat imediat după ce a anulat sesizările de plagiat / Plus: Până anul trecut, Iosif și purtătorul de cuvânt al Guvernului au fost colegi în masonerie

Redacția
Încarcă...