NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Alegerile l-au adus cu picioarele pe pământ! Primarul promite că proiectele împotriva ApaVital se vor discuta la finalul acestei luni!

Decizie de ultimă oră a primarului Dumitru Pantazi în problema ApaVital. Acesta a promis că în şedinţa ordinară de Consiliu Local din această lună se vor regăsi pe ordinea de zi şi proiectele cetăţenilor de ieşire din ARSACIS şi de denunţarea contractului de delegare a servicului de apă-canal către ApaVital.

 

 Declaraţia a fost făcută în conferinţa de presă ţinută de liderii PSD cu privire la pierderea alegerilor prezidenţiale. În contextul în care Pantazi a afirmat că vocea poporului trebuie ascultată şi respectată, acesta a declarat că problema ApaVital va fi soluţionată în şedinţa legislativului local din această lună.

 “Pe ordinea de zi a şedinţei din noiembrie vor fi şi proiectele de revocarea a hotătârilor ce privesc ApaVital. Este voinţa cetăţenilor şi trebuie respectată. Eu consider în continuare că trebuie totuşi organizat şi un referendum pe această temă”, a declarat primarul Dumitru Pantazi.

 De menţionat că grupul de iniţiativă locală a depus deja la Primărie o plângere prealabilă pe această temă, urmând să depună şi una penală dacă iniţiativele lor nu vor fi discutate în perioada impusă de lege.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Balast în loc de asfalt pe o strada din Gâștești, afectată după fiecare cădere importantă de precipitații!

Marius Parteni

Ziua Națională a României: Spectacol al elevilor la Târgu Frumos!

Marius Parteni

Joi 11 aprilie ședință ordinară de CL: Proiecte privind reabilitarea unor străzi din Pașcani și un împrumut de 6.000.000 de lei, principalele puncte pe ordinea de zi!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site