NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vicele a depistat că are telefonul ascultat. Un specialist a verificat biroul său și al primarului în căutarea de aparatură de interceptare

După deputatul Neculai Rățoi, un alt politician local spune că a avut telefonul ascultat. Vorbim de viceprimarul Vasile Axinte, care după ce a constat că are telefonul ascultat a renunțat la un Iphone, pentru un aparat mai vechi. Nu vorbim de telefonul de servicu al viceprimarului ci de numărul personal.

Acestuia nu i se pare normal acest lucru și crede că demersul este unul abuziv.”Nu am nimic de ascuns, dar nu este posibil așa ceva. Am constatat că în timpul convorbirilor telefonul se încălzea foarte tare. După ce am apelat la un specialist care mi-a confirmat că este ascultat, am renunțat la el pentru un aparat mai puțin performant. De asemenea am solicitat acestei persoane să verifice biroul meu și al domnului primar, să vedem dacă găsim ceva. Nu este nimic”, ne-a spus viceprimarul Vasile Axinte.

Advertisements

Săptămâna trecută deputatul Neculai Rățoi spunea la Actualitatea Tv că la nivel național foarte multe persoane au telefoanele ascultate, de către oamenii președintelui. Printre aceștia s-ar număra și el. Situația a fost comentată și de senatorul Florin Constantinescu care consideră că prin astfel de măsuri se încearcă intimidarea adversarilor lui Traian Băsescu.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

UDMR: AUR nu își are locul în secolul XXI într-un parlament democratic

Redacția

PSD Iași și-a ales noua conducere: Chirica – preşedinte executiv, Lupu – preşedintele filialei și Câtea – secretar

Redacția

PSD, Mircea Diaconu și PNL, pe podiumul alegerilor europarlamentare de la Pașcani. Iată rezultatele finale

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site