NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vicele a depistat că are telefonul ascultat. Un specialist a verificat biroul său și al primarului în căutarea de aparatură de interceptare

După deputatul Neculai Rățoi, un alt politician local spune că a avut telefonul ascultat. Vorbim de viceprimarul Vasile Axinte, care după ce a constat că are telefonul ascultat a renunțat la un Iphone, pentru un aparat mai vechi. Nu vorbim de telefonul de servicu al viceprimarului ci de numărul personal.

Acestuia nu i se pare normal acest lucru și crede că demersul este unul abuziv.”Nu am nimic de ascuns, dar nu este posibil așa ceva. Am constatat că în timpul convorbirilor telefonul se încălzea foarte tare. După ce am apelat la un specialist care mi-a confirmat că este ascultat, am renunțat la el pentru un aparat mai puțin performant. De asemenea am solicitat acestei persoane să verifice biroul meu și al domnului primar, să vedem dacă găsim ceva. Nu este nimic”, ne-a spus viceprimarul Vasile Axinte.

Săptămâna trecută deputatul Neculai Rățoi spunea la Actualitatea Tv că la nivel național foarte multe persoane au telefoanele ascultate, de către oamenii președintelui. Printre aceștia s-ar număra și el. Situația a fost comentată și de senatorul Florin Constantinescu care consideră că prin astfel de măsuri se încearcă intimidarea adversarilor lui Traian Băsescu.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

TRAIAN BĂSESCU SE ÎNTOARCE LA COTROCENI. Curtea Constituţională a invalidat referendumul

Redacția

Victor Ponta a renunțat la șefia PSD din cauza problemelor cu legea! La Pașcani Dumitru Pantazi nu are aceeași demnitate!

Răzvan Grecu

PSD Pașcani o oferit flori de 8 Martie

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site