NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Valoarea bonurilor de masă ar putea crește

 

Vești bune pentru angajații din România înainte de de Sărbătorile de Paște. Valoarea tichetelor de masă ar putea crește simțitor. Potrivit ultimelor informații, schimbarea ar putea avea loc în cel mai scurt timp.

 

Angajații din România, care beneficiază de bonuri de masă din partea societăților ude activează, ar putea avea parte de o mare surpriză în viitorul apropiat. Cinci parlamentari ai partidului de guvernământ au depus o inițiativă legislativă prin care solicită creșterea valorii actualelor tichete cu 5 lei.

În momentul de față, un tichet de masă valorează 15 lei, iar dacă propunerea psd-iștilor va trece suma va fi de 20 de lei. 

Iniţiatorii propun modificarea articolului 14 (1) din Legea nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare astfel: „Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei de la data aplicării prevederilor prezentei legi”.

„Promovarea acestui act normativ, modificare ce constă în actualizarea valorii nominale a tichetului de masă la valoarea de 20 de lei, este determinată de valoarea actuală a unui tichet de masă de 15.18 lei (înainte de impozare) nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condiţiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21.40 lei”, se arată în expunerea de motive.

 sursa www.antena1.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Cele mai bune recolte la grâu, orz şi mazăre, din ultimii 5 ani. Noroc că a plouat la timp!

Redacția

Se caută 10 manageri de restaurant în Germania

Redacția

44% dintre români nu pot face faţă unor cheltuieli financiare neaşteptate, faţă de media de 32% în UE

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site