NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Maratonul distracţiei de Valentine’s Day. Ziua Îndrăgostiţilor sărbătorită de tinerii din Pașcani

Sărbătorile au o importanță aparte pentru fiecare dintre noi. Fie că vorbim despre ziua de naștere, ziua onomastică, Ziua Femeii sau Ziua Îndrăgostiților, oamenii sărbătoresc ceea ce pentru ei este preţios, trăind bucuria acelei zile.

 

Astăzi vorbim despre „Dragobetele American”, asta ca să ironizăm sărbătoarea împrumutată de la ei. Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților în tradiția occidentală și se sărbătorește în fiecare an  pe data de 14 februarie.

  

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Așadar, în această zi, toți îndrăgostiții iși trimit și primesc scrisori, mesaje, declarații de dragoste însoțite bineînțeles și de cadouri. Ziua este sărbătorită în special de tineri, adulți chiar și copii.

Popularitatea acestei sărbători stârnește vâlvă și multe pregătiri. Spre exemplu, patronii localurilor din Pașcani au pregătit pentru cupluri diverse petreceri. Fie că vorbim despre cine romantice, seară de karaoke, distracție în cluburi sau petreceri zgomotoase, tinerii interesați le pot trece pragul pentru a-și imortaliza seara cu amintiri frumoase.

Spre exemplu Clubul Vogue dă startul petrecerilor încă din această seară invitându-vă la o petrecere unde va fi premiată cea mai frumoasă declarație de dragoste, totul începând cu orele 22.00. Pub-ul La Castani vă așteaptă mâine seară la un party plin de premii și surprize pentru îndrăgostiți, începând cu orele 22.00, iar la Incanto Caffe organizatorii vă promit o seară de pomină cu invitați surpriză.

Mâine florăriile din municipiu vor fi luate cu asalt, astfel încât patronii de florării și-au asumat un stoc mai mare de trandafiri, fie ei roșii sau albi.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Acțiune PNL de “Ziua Copilului” cu prinți, prințese și multe surprize pentru cei mici (VIDEO)

Redacția

Locul I pentru Ansamblul din Heleșteni la Festivalul Internațional de Folclor „Peștișorul de Aur”-Tulcea

Oana Cordoneanu

Cine este pășcăneanca Alexia Cășuneanu, noua descoperire a lui Mihai Alexandru (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site