NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Buget mai mic cu 4 milioane lei. Comisiile Economic și Juridic au dat aviz favorabil proiectului

Plenul comisiei economice s-a întrunit astăzi pentru a-și da avizul pe marginea proiectelor de hotărâre ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local în data de 16 februarie.  

Majoritatea acestora au legătură cu bugetul centralizat a bugetului municipiului Pașcani, a listei de investiții și Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Administratorul public Gică Zanet a explicat aleșilor locali faptul că  față de anul 2014, bugetul este unul mai mic cu 4 milioane de lei, asta deși primarul Dumitru Pantazi a vorbit despre reducerea acestuia cu 2,5 milioane lei . Acest lucru a dus la reducerea unor cheltuieli. După cum a spus acesta, două milioane de lei au fost tăiate de la capitolul personal și câte un milion de lei de la investiții și cheltuieli de funcționare.

  

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Advertisements

În timpul dezbaterii a listei de buget și investiții, membrii Comisiei Economice au adus în discuție o serie de probleme care în opinia lor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru Administrația Locală.

Sala de Sport a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”, Școala Gimnazială “Iordache Cantacuzino”, Biblioteca Municipală, Cantina Socială, precum și bugetul Clubul Sportiviv Municipal sunt doar câteva dintre acestea, unde se impun invetiții pentru modernizarea reabilitarea lor. Membrii comisiei au susținut aceste demersuri, ele urmând a fi dezbătute în plenul legislativului local.

Advertisements

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Forma prezentată de administrația locală a obținut și votul consilierilor din comisia juridic. Ședința pentru aprobarea bugetului va avea loc luni, 16 februarie 2015, la sediul Primăriei Municipiului Pașcani, de la orele 10.30.

Advertisements
Advertisements

Related posts

11 lei de familie pentru dezinsecție la Pașcani. Cine nu plătește, riscă sancțiuni. Cetățenii puși să plătească o firmă selectată de Primărie!

Marius Parteni

Trotinetele electrice vor avea RCA

Redacția

România şi Moldova adoptă măsuri vamale pentru fluidizarea traficului transfrontalier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site