NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Buget mai mic cu 4 milioane lei. Comisiile Economic și Juridic au dat aviz favorabil proiectului

Plenul comisiei economice s-a întrunit astăzi pentru a-și da avizul pe marginea proiectelor de hotărâre ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local în data de 16 februarie.  

Majoritatea acestora au legătură cu bugetul centralizat a bugetului municipiului Pașcani, a listei de investiții și Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

Administratorul public Gică Zanet a explicat aleșilor locali faptul că  față de anul 2014, bugetul este unul mai mic cu 4 milioane de lei, asta deși primarul Dumitru Pantazi a vorbit despre reducerea acestuia cu 2,5 milioane lei . Acest lucru a dus la reducerea unor cheltuieli. După cum a spus acesta, două milioane de lei au fost tăiate de la capitolul personal și câte un milion de lei de la investiții și cheltuieli de funcționare.

  

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Advertisements

În timpul dezbaterii a listei de buget și investiții, membrii Comisiei Economice au adus în discuție o serie de probleme care în opinia lor ar trebui să reprezinte o prioritate pentru Administrația Locală.

Sala de Sport a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”, Școala Gimnazială “Iordache Cantacuzino”, Biblioteca Municipală, Cantina Socială, precum și bugetul Clubul Sportiviv Municipal sunt doar câteva dintre acestea, unde se impun invetiții pentru modernizarea reabilitarea lor. Membrii comisiei au susținut aceste demersuri, ele urmând a fi dezbătute în plenul legislativului local.

Advertisements

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Forma prezentată de administrația locală a obținut și votul consilierilor din comisia juridic. Ședința pentru aprobarea bugetului va avea loc luni, 16 februarie 2015, la sediul Primăriei Municipiului Pașcani, de la orele 10.30.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cum va fi vremea de Paște în regiunea Moldovei

Redacția

Autoritățile recunosc public că Eco Salubritate mai transportă gunoi la Valea Seacă, iar Garda de Mediu îi sancționează. Cine dorește falimentul societății?

Marius Parteni

Pavele rutiere: Soluția unui consilier liberal pentru refacerea infrastructurii din Pașcani. Votul final: 5 străzi vor fi asfaltate în acest an!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site