NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

US Open: Shelby Rogers și victoria carierei – Americanca explică cum a reușit să o învingă pe Ashleigh Barty

Locul 43 în ierarhia WTA, Shelby Rogers a bifat în turul trei de la US Open victoria de până acum a carierei. Americanca a întors soarta unui meci ca și pierdut (a fost condusă cu 5-2 în decisiv de Ashleigh Barty) și s-a calificat în optimile de la Flushing Meadows (6-2, 1-6, 7-6(5)).

Shelby Rogers: Nu poate fi mai rău de atât

“Am încercat să lupt pentru fiecare punct în parte. Ăsta e clișeul, îmi pare rău, dar chiar asta am făcut. Mi-am zis în felul următor: încearcă să stai în schimburi, să dai o minge în plus, nu poate fi mai rău de atât (n.r. a fost condusă cu 5-2 în decisiv).

Adică ai pierdut în fața ei de fiecare dată, deci măcar acum încearcă ceva diferit.

Advertisements
  

Mi-am propus să stau în raliuri mai mult decât ea. Cu cât loveam mai tare mingea, cu atât Ash îmi returna mai bine” – Shelby Rogers.

Advertisements

Până la duelul din turul trei de la US Open, Barty și Rogers se întâlniseră de cinci ori în circuitul WTA, iar de fiecare dată s-a impus lidera mondială.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Abuzurile polițiștilor în timpul protestelor: Din 2015, peste 120.000 de răniți în lume doar din cauza sprayurilor lacrimogene și gloanțelor de cauciuc – raport

Redacția

Modificările concrete ale pensiilor speciale, lăsate pe ultima sută de metri. Cum arată calendarul pentru adoptare

Redacția

Pfizer este de acord să revizuiască contractul UE privind vaccinul anti- COVID / Compania cere plata dozelor care nu vor fi fabricate niciodată

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site