NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Un tanar din Cristesti a fost injunghiat

In urma cu cateva zile, un tanar de 29 ani a fost transportat de urgenta cu ambulanta la Spitalul Municipal Pascani, iar mai apoi la Spitalul Sf. Spiridon Iasi, dupa ce doi frati l-au agresat si injunghiat cu un cutit. Stefan Roznovat se afla in apropierea unui local din comuna Cristesti, impreuna cu doi frati, Iulian si Neculai Catea, de 26, respectiv 17 ani.

La un moment dat, Stefan Roznovat a inceput sa se contrazica cu unul din cei doi. Nervos ca nu s-a facut inteles, tanarul a sarit la bataie. „A fost un conflict spontan unde, pe fondul discutiilor in contradictoriu, cei trei au ajuns sa se ia la pumni. Fratele mai mic a scos un cutit si l-a intepat in zona hemitoracelui drept pe tanarul de 29 ani. A fost adus cu o ambulanta la Spitalul Municipal Pascani, dupa care a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Iasi. Agresorului i s-a confiscat cutitul si i s-a intocmit dosar penal pentru portul ilegal de arma alba. In functie de starea de sanatate a victimei, dar si daca va depune plangere, se vor lua masuri conform legii asupra agresorului”, a declarat comisarul sef Tiberiu Dogarusef adjunct al Politiei Municipiului Pascani

sursa www.bzi.ro

  


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Am fost la Mogoșești, localitatea unde primarul a plătit ca să facă sex cu minore, chiar în sediul primăriei. Sătenii îl apără: „El e Trump al nostru!”

Redacția

Poliția, ITM și Corpul de Control al Prefectului fac verificări la Primăria Valea Seacă

Marius Parteni

Școala Profesională Lespezi: Concurs pentru ocuparea postului de administrator financiar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site