RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Un tanar din Cristesti a fost injunghiat

In urma cu cateva zile, un tanar de 29 ani a fost transportat de urgenta cu ambulanta la Spitalul Municipal Pascani, iar mai apoi la Spitalul Sf. Spiridon Iasi, dupa ce doi frati l-au agresat si injunghiat cu un cutit. Stefan Roznovat se afla in apropierea unui local din comuna Cristesti, impreuna cu doi frati, Iulian si Neculai Catea, de 26, respectiv 17 ani.

La un moment dat, Stefan Roznovat a inceput sa se contrazica cu unul din cei doi. Nervos ca nu s-a facut inteles, tanarul a sarit la bataie. “A fost un conflict spontan unde, pe fondul discutiilor in contradictoriu, cei trei au ajuns sa se ia la pumni. Fratele mai mic a scos un cutit si l-a intepat in zona hemitoracelui drept pe tanarul de 29 ani. A fost adus cu o ambulanta la Spitalul Municipal Pascani, dupa care a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Iasi. Agresorului i s-a confiscat cutitul si i s-a intocmit dosar penal pentru portul ilegal de arma alba. In functie de starea de sanatate a victimei, dar si daca va depune plangere, se vor lua masuri conform legii asupra agresorului”, a declarat comisarul sef Tiberiu Dogarusef adjunct al Politiei Municipiului Pascani

sursa www.bzi.ro

  


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Doi bărbați riscă închisoare după ce au fost surprinși băuți la volan!

Răzvan Grecu

Ultimele pregătiri înainte de începerea Zilelor Rezervației Forestiere Tătăruși. Manifestări culturale, proiecții de film și multă distracție!

Iulia Huțanu

Primăria Lespezi cumpără un utilaj pentru activitățile din comună! Investiția este de 35.000 de euro

Redacția
Încarcă...