NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Amenzi de aproape 11.000 lei

Razie de amploare a agentilor de politie din Pascani. In cursul zilei de vineri, 41 de politisti au actionat pe raza municipiului, dar si in comunele invecinate, pentru combaterea faptelor ilicite de comert, mentinerea ordinii, linistii si sigurantei publice, respectiv pentru disciplinarea soferilor. Au fost controlate mai multe unitati comerciale si s-au desfasurat controale in targurile din comunele invecinate. 

“Au fost aplicate 71 de sanctiuni din care 49 la regimul rutier, 15 la Legea 61/1991 privind ordinea si linistea publica, 5 la Legea 12 ce face referire la acte ilicite de comert si altele. Au fost retinute doua permise, s-a confiscat 50 kg de zahar si 22 tigarete. Valoarea totala a sanctiunilor a fost de 10.975 le”, a declarat comisar sef Tiberiu Dogaru, seful adjunct al Politiei Municipiului Pascani

Zaharul si tigaretele au fost confiscate de la un magazin din satul Bratesti comuna Stolniceni – Prajescu. Zaharul provenea din Ucraina, iar tigarile din Republica Moldova. Gestionara magazinului, Mihaela Maftei, de 27 ani, a primit o amenda de 1000 lei. 
Florin Nistor, de 25 ani, din Pascani, a ramas fara permis de conducere pe o perioada de 3 luni de zile si a primit si o amenda de 630 lei, dupa ce a fost prins conducand o masina marca Citroen pe strada Garii cu o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool in aerul respirat. Amendat cu suma de 100 lei a fost si pascaneanul Vasile Zaharia, de 32 ani, deoarce consuma alcool in spatiul public, pe strada Garii. Potrivit politistilor, astfel de controale vor continua si in perioada urmatoare.

Advertisements
  

 

sursa www.bzi.ro

Advertisements


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Județul groazei – La fiecare două zile, câte un copil este abuzat sexual

Redacția

Tragedie: un copil de 3 ani a murit în fosa şcolii, “asigurată” cu un buştean!

Redacția

Niciun preot în viaţă nu a prins vremuri cu atât de mulţi morţi pe zi în Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site